Un poliţist şi un jandarm au intervenit în cazul unei femei care ameninţa că se sinucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul şi jandarmul au salvat viaţa femeii foto: IPJ Constanţa
Poliţistul şi jandarmul au salvat viaţa femeii foto: IPJ Constanţa

În momentul în care echipajul format dintr-un poliţist şi un jandarm a ajuns la faţa locului, femeia (42 de ani) se automutila.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 13 martie, în jurul orei 7.20.

„Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, de 42 de ani, cu privire la faptul că sora sa geamănă ameninţă că se va sinucide, în locuinţa comună.

La faţa locului s-a deplasat patrula mixtă formată din poliţist din cadrul Secţiei 2 şi jandarm al G.M.J. Tomis, care a ajuns într-un minut la locul sesizat”, transmite IPJ Constanţa.

Agentul de poliţie Marius Polifron, a intrat primul în locuinţă şi a observat o pe femeie , incoerentă în vorbire, care se automutila.

„Poliţistul a ştiut că orice moment contează şi, având în vedere faptul că femeia prezenta halucinaţii, în doar câteva secunde, împreună cu colegul său de la jandarmerie, plutonier  Ovidiu Chihaia, au reuşit imobilizarea femeii, aceasta fiind preluată de cadrele medicale şi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, mai spun poliţiştii.

La spital, femeia a continuat să se manifeste violent, exprimându-şi dorinţa de a se sinucide. După finalizarea investigaţiilor, femeia a fost transportată la spitalul din Palazu Mare.

Citeşte şi:

Decizie definitivă. Primăria Constanţa scapă de plata către Polaris M Holding a 28,8 milioane de lei

Peste 260 de hectare de plajă vor fi pregătite pentru sezonul estival 2021

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite