Un angajat al Penitenciarului Poarta Albă, confirmat pozitiv cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penitenciarul Poarta Albă                                                            FOTO: Arhivă
Penitenciarul Poarta Albă                                                            FOTO: Arhivă

Un angajat al Penitenciarului Poarta Albă a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Oficialii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor spun că bolnavul nu a interacţionat cu persoane private de libertate.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunţat că joi, 30 aprilie, un angajat  al  Penitenciarului Constanţa - Poarta Albă a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

„Poliţistul de penitenciare se afla la domiciliu din data de 16.04.2020, conform planificărilor, şi nu a interacţionat cupersoane private de libertate.

Precizăm că, până la acest moment,cu excepţia cazului sus-menţionat, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Constanţa - PoartaAlbă. Administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de SănătatePublică Constanţa”, se arată în comunicatul ANP.

Şi în alte penitenciare din ţară s-au semnalat cazuri de poliţişti de penitenciar care s-au îmbolnăvit cu COVID-19. Amintim aici patru cazuri la Penitenciarul din Giurgiu, alte cazuri la Jilava, Botoşani sau Rahova.

Pe aceeaşi temă:

Poliţist de penitenciar de la Poarta Albă, infectat cu noul coronavirus. Numărul angajaţilor ANP confirmaţi pozitiv ajunge la 16

Incident la Penitenciarul Poarta Albă. Un deţinut s-a urcat pe acoperiş şi ameninţa că se sinucide

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite