Traficul pe Podul Agigea, deschis pe trei benzi în minivacanţa de 1 Mai

0
0

În intervalul 29 aprilie, ora 14.00 - 6 mai, ora 8.00, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea se va desfăşura pe trei benzi de circulaţie (2+1). Se menţine limitarea vitezei de circulaţie la 50 km/h.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că în perioada minivacanţei de 1 Mai, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea se va desfăşura pe trei benzi de circulaţie (2+1), pe toată lungimea podului, în funcţie de volumul de trafic înregistrat în acest timp, pe cele două direcţii de deplasare.

Va fi permisă circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată ≤ 5 tone şi a mijloacelor de transport persoane a căror masă totală maxim autorizată depăşeşte 5 tone. Se menţine limitarea vitezei de circulaţie la 50 km/h. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34 sau accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (www.cnadnr.ro/Situaţia Drumurilor Naţionale).

Vă mai recomandăm

Finalizarea lucrărilor la Podul Agigea, prelungită până în martie 2015

Liber la circulat pe Podul Agigea, de Paşti şi de 1 Mai

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite