Tort pentru Alex. Salvatorii l-au vizitat pe elevul care a vrut să se omoare, aruncându-se de la etajul şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tort pentru Alex, din partea salvatorilor                                             FOTO: ISU Dobrogea
Tort pentru Alex, din partea salvatorilor                                             FOTO: ISU Dobrogea

Echipa salvatorilor ISU Dobrogea l-a vizitat pe Alex, elevul care în urmă cu două săptămîni a vrut să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 2 al şcolii.

În urmă cu două săptămâni, medicii SMURD erau chemaţi să salveze viaţa unui elev de 12 ani care se aruncase de la etajul 2 al unei şcoli din Constanţa. Acum, aceeaşi oameni care s-au luptat pentru viaţa lui Alex l-au vizitat la spital.

„Pentru Alex, putere şi curaj de pompier”, au scris salvatorii pe tortul pregătit pentru băiat.

„Pompierii inimoşi i-au făcut o surpriză dulce lui Alex: l-au vizitat în spital, având-o complice pe mama lui. Mulţumim, doamnă! Este vorba de băieţelul de 12 ani, care s-a aruncat de la etajul al doilea al Liceului George Călinescu. L-am vizitat astăzi, împreună cu echipajele medicale care au intervenit la caz în acea zi”, spun cei de la ISU Dobrogea.

Până acum, Alex a trecut prin 5 intervenţii chirurgicale şi mai urmează una la Bucureşti. „Recuperarea va fi una lungă şi anevoioasă, dar sperăm să avem veşti bune de la el”, mai spun salvatorii.

ISU Dobrogea in vizita la Alex

În dimineaţa de marţi, 21 ianuarie, un elev de 12 ani de la cursul gimnazial al Liceului „George Călinescu“ din Constanţa a venit la şcoală mai devreme cu jumătate de oră şi s-a dus direct la ultimul etaj. Clasa lui, a VI-a, are sală la etajul 1, dar băiatul a urcat un etaj mai sus. 

Cursurile încep la ora 8, dar elevul a venit la ora 7.40. S-a dus glonţ la un geam de pe holul principal, un geam de care ştia că poate fi deschis (unora le lipsesc mânerele, tuturor de la etajele 1 şi 2 le lipsesc gratiile), şi s-a aruncat. Geamul dădea spre curtea mare a liceului, iar băiatul a căzut, în văzul altor copii.

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Anchetă socială în familia copilului care a vrut să se omoare aruncându-se de la etajul şcolii, în văzul colegilor

VIDEO Gestul extrem al unui elev de 12 ani. A venit la şcoală mai devreme, s-a dus glonţ la geam şi s-a aruncat de la etaj



 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite