Tineri prinşi pe plaja din Vama Veche cu substanţe interzise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Tinerii, cu un comportament suspect, au fost surprinşi de jandarmi pe plaja din Vama Veche. În continuare, cercetările sunt efectuate de ofiţerii de la Combaterea Criminalităţii Organizate.

Jandarmii Grupării Mobile Constanţa, care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche în acest weekend, au observat pe plajă, şase tineri cu un comportament suspect.

„Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar.  Asupra acestora, într-o borsetă şi în buzunare, jandarmii au mai găsit, un aparat de mărunţit tip grinder, opt pliculeţe autosigilante cu substanţă sub formă de granule, culoarea maro deschis şi alb, două pliculeţe autosigilante transparente cu 18 comprimate de culoare roz şi verde şi patru folii de aluminiu cu substanţă vegetală verde, sub formă de muguri”, se arată într-un comunicat al G.M. Jandarmi Constanţa.

Pliculeţele autosigilante, griderul, jointurile şi foliile cu substanţă vegetală găsite asupra acestora vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Pe aceeaşi temă:

Nume mari ale fotografiei europene, la Festivalul VSLO din Vama Veche

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite