Taximetrist, vinovat de avarierea altui taxi şi a unui Seat. Doi tineri au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs deoarece şoferul taximetrului nu a respectat indicatorul Oprire de pe strada Frunzelor, la intersecţie cu strada Baba Novac.

Un taximetrist a lovit două maşini şi a rănit două persoane pentru că n-a respectat indicatorul de Oprire.

Accidentul s-a produs duminică, 7 aprilie, la ora 17.25, la intersecţia străzilor Baba Novac şi Frunzelor.
N.A.O. (28 ani) din Constanţa conducea taxiul Săgeata CT 08 HXO pe strada Frunzelor, dinspre strada Fulger către strada Steagului.

Ajungând la intersecţie cu str. Baba Novac, taximetristul nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire şi a intrat în coliziune cu un autoturism Seat CT 04 STO condus de S.L.Ş., un tânăr de 19 ani din Constanţa. Acesta circula regulamentar, pe drumul cu prioritate, pe str. Baba Novac, dinspre bdul. Al. Lăpuşneanu spre str. Dezrobirii.

Impactul a proiectat cel de-al doilea autoturism într-un alt taximetru CT 66 SWL, al firmei Romaris, care se afla parcat pe str. Frunzelor.

Pasagerii din taximetru nu au păţit nimic, dar cei doi tineri din Seat au fost răniţi: unul la cap, altul la picioare. Ambulanţa le-a acordat primele îngrijiri şi i-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii medicale.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite