VIDEO Fetiţa lovită de un TIR la Limpeziş îşi visase moartea. Rudele mărturisesc că Ramona devenise obsedată de premoniţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona, în mijlocul familiei sărmane                                                                 Foto Iulian Bunilă
Ramona, în mijlocul familiei sărmane                                                                 Foto Iulian Bunilă

Fata de 16 ani, din localitatea buzoiană Limpeziş, care a fost accidentată vineri alături de sora ei mai mică, pe o trecere de pietoni, şi-a visat moartea. Apropiaţii spun că, în urmă cu două săptămâni, Ramona a avut un vis premonitoriu şi de atunci era obsedată de gândul morţii.

Ramona ar fi visat, spune mama fetei, că este lovită de un camion şi că se va întâlni în curând cu un frate de-al ei, mort de cancer în urmă cu cinci ani. Rudele fetei şi prietenul acesteia au mărturisit că Ramona era foarte speriată şi, de disperare, a cerut chiar şi ajutorul preotului pentru a scăpa de coşmarul ce o obseda. ”A visat că o loveşte maşina. A visat că a venit fratele ei mort, îmbrăcat în alb şi a îmbrăcat-o şi pe ea cineva, apoi că dă maşina peste ea”, povesteşte Constanţa Ion, mama copilei.

Povestea înfiorătoare este susţinută şi de iubitul Ramonei, dar şi de preotul paroh, Ionuţ Tudose, care este şi coordonatorul ansamblului folcloric în care activa fetiţa. Citeşte mărturiile rudelor pe stiridebuzau.ro.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite