Taxele şi impozitele pot fi plătite de acum cu programare online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Primăria Constanţa
Sursa Primăria Constanţa

Taxele şi impozitele pot fi plătite de acum la Constanţa fără tradiţionalul stat la coadă la ghişeele agenţiilor fiscale.

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) din cadrul Primăriei Constanţa pune la dispoziţie un nou serviciu electronic gratuit ce oferă posibilitatea programării online la ghişeele agenţiilor fiscale.

Astfel, începând de luni, 7 decembrie, contribuabilii se pot programa online, cu sau fără autentificare, pe platforma eTAX.spit-ct.ro, la unul dintre ghişeele celor şase agenţii fiscale.

Ei au totodată posibilitatea de a alege data şi ora la care doresc să se prezinte pentru rezolvarea problemelor fiscale.

Serviciul Programări Online poate fi accesat atât de pe calculator, cât şi de pe telefonul mobil prin instalarea aplicaţiei eTAX MOBILE, disponibilă în sistemele de operare IOS şi ANDROID.

„Pentru mai multă operativitate, în cadrul noului serviciu, contribuabilii pot de asemenea să ataşeze documentele scanate necesare efectuării operaţiunilor fiscale“, anunţă municipalitatea.

Contribuabilii care optează pentru programarea online vor avea prioritate la ghişeele instituţiei - dau asigurări edilii. 

Pe aceeaşi temă: 

Pieţele din Constanţa, redeschise din ziua alegerilor parlamentare 

Bătrânii unei comune carantinate, nevoiţi să meargă la Oficiul Poştal pentru a-şi ridica pensiile

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite