Tată de 45 ani şi fiu de 17 ani, morţi la Mangalia. Fiul este prins sub stabilopozi. Alţi doi tineri au fost înghiţiţi de mare la Saturn

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scafandrii caută înecaţi pe litoral la Marea Neagră Sursa foto ISU Dobrogea

Trei bărbaţi au murit luni, 22 august, pe litoral, înecaţi în sudul litoralului Mării Negre. Doi dintre ei erau tată şi fiu. Tatăl de 45 ani a fost găsit, fiul de 17 ani - nu. Un alt adolescent de 17 ani nu a fost găsit încă.

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au murit înecaţi la Mangalia. Ambii au intrat în apă în ciuda avertizărilor salvamarilor, care au arborat steagul roşu ce indică interdicţia de scăldare.

Tatăl, în vârstă de 45 ani, a fost scos din apă la Mangalia, în dreptul restaurantului Laguna. Era inconştient. A fost declarat decedat şi el.

Fiul avea doar 17 ani şi s-a aruncat în apă, fiind prins sub stabilopozi. Marea este extrem de agitată, iar echipajele de intervenţie nu au reuşit să-l scoată.

Un alt adolescent de 17 ani s-a înecat la plaja Cerna din Saturn. Nici el nu a fost găsit.

Căutările durează de dimineaţă, fiind îngreunate de starea mării, deosebit de agitată.

ISU Dobrogea informează că mai există un tânăr dispărut în apa mării, care este de asemenea căutat de echipajele de intervenţie. Acesta a intrat în mare tot la Saturn, pe plaja Diana.

Autorităţile amintesc semnificaţia steagurilor arborate pe plajă:

- steagul roşu cu galben - plajă supravegheată de salvamar

- steagul galben - scăldatul recomandat doar celor experimentaţi

- steagul roşu - interzis scăldatul.

„Atenţionăm persoanele care vor să intre în apa mării să ţină cont de recomandările salvamarilor şi de culoarea steagurilor arborate“, avertizează salvamarii.

Pe aceeaşi temă:

Doi bărbaţi au murit înecaţi în Jupiter şi Saturn, după ce au ignorat avertismentele şi au intrat în marea agitată

Sute de persoane salvate pe plajele de pe litoral. Care este semnificaţia steagurilor arborate la foişoarele salvamarilor

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite