Tânără suspectată de pruncucidere: cadavrul bebelușului, găsit sub un fotoliu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 19 ani este cercetată de polițiștii din Cobadin sub suspiciunea că și-a aruncat copilul, abia adus pe lume, în veceul din fundul curții. Fapta ei a ieșit la iveală din cauză că, la o zi după naștere, tinerei i s-a făcut rău și a ajuns la spital.

Update: După ce au încercat zadarnic să găsească cadavrul în veceul în care tânăra susținea că l-a aruncat, polițiștii au primit o informație prețioasă. Luciana Păun și-a sunat rudele și le-a spus că fătul este ascuns într-o pungă, sub fotoliul aflat într-una dintre camere. Oamenii legii au găsit cadavrul în locul indicat. Din primele cercetări se pare că este vorba despre un făt de 5-6 luni. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă tânăra și-a provocat avortul, caz în care nu va scăpa de acuzația de pruncucidere.

Medicii și-au dat seama imediat că Luciana Lazăr Păun suferise o pierdere masivă de sânge din cauza faptului că născuse neasistat și au alertat Poliția. Tânăra le-a declarat oamenilor legii că habar nu avea că este însărcinată și că abia sâmbătă când s-a dus la toaletă și-a dat seama că naște.

Polițiștii au căutat cadavrul nou-născutului însă nu au reușit să îl găsească. Oamenii legii au reluat căutările astăzi. Anchetatorii vor să stabilească dacă bebelușul s-a născut viu, situație în care Luciana Păun va fi pusă sub învinuire pentru pruncucidere.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite