Tânăra din Constanţa care a sărit de la balcon a fost ţinută cu forţa în casă şi violată de patru indivizi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra de 22 ani, victimă a agresorilor din Constanţa Foto M.S.
Tânăra de 22 ani, victimă a agresorilor din Constanţa Foto M.S.

Poliţia a stabilit că tânăra despre care „Adevărul“ a relalat marţi, 10 februarie, că a sărit de la balconul situat la etajul patru şi a rămas pe copertina balconului de la doi a fost victima unei agresiuni care a implicat lipsire de libertate şi viol, infracţiuni comise de patru indivizi din Constanţa.

„Adevărul“ a relatat marţi, 10 februarie, gestul disperat al unei femei care a sărit de la balconul său situat la etajul 4, pe copertina balconului de la etajul 2. Femeia a stat acolo până când un vecin de la etajul 3 a deschis geamul şi a tras-o înăuntru.

Poliţia a venit la faţa locului, iar ancheta a durat câteva ore, în locuinţa unde femeia stă cu chirie. Ea a fost dusă şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii medicale.

Anchetatorii au stabilit că femeia, o tânără în vârstă de doar 22 ani, este din Vaslui şi a comis gestul în încercarea de a scăpa din apartamentul unde fusese agresată, ţinută închisă şi violată de 4 indivizi. Poliţia continuă ancheta.

Iată comunicatul Poliţiei:

„La data de 10 februarie 2015, ora 13.25, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către o persoană, cu privire la faptul că, o tânără a coborât, prin exterior, dintr-un balcon de la etajul 4, pe acoperişul unui balcon de la etajul 2.

Din primele verificări oamenii legii au stabilit că tânăra are de 22 ani, este din judeţul Vaslui şi a fost transportată la SCJU Constanţa pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au identificat 4 tineri, din judeţul Constanţa, bănuiţi de diferite forme de participare la comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol.

Se continuă cercetările pentru a stabili cu exectitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul, urmând a fi luate măsuri legale prin unitatea de parchet competentă.“

În ziua de marţi, 10 februarie, locuitorii de pe strada Sucevei din cartierul Tomis Nord au observat uluiţi femeia care atârna în afara blocului şi se prinsese de balconul de la etajul 2.

Ea a rămas în picioare, pe acoperişul balconului, aşteptând să fie salvată, dar fără a cere ajutorul cuiva.

Un vecin de la etajul 3, în dreptul căruia se afla femeia, i-a deschis geamul şi a tras-o înăuntru.

Alertaţi de martori, doi poliţişti de la Secţia 2 au ajuns în cele din urmă la bloc şi au urcat la apartamentul femeii pentru a face cercetări.

Vecinii au relatat că din locuinţa în care ea stă cu chirie, împreună cu partenerul ei, s-au auzit toată noaptea zgomote şi plânsetele femeii, care se ruga de el să n-o mai bată.

În apartamentul confort 3 mai locuieşte un bărbat.

Pe aceeaşi temă:

Gestul disperat al unei femei. Ca să scape de bătaie, a sărit de la etajul 4, dar a aterizat pe balconul de la 2

VIDEO Omorâtă cu 11 lovituri de cuţit. O femeie a sfârşit ucisă de fostul soţ

FOTO VIDEO Povestea criminalului din Constanţa: în copilărie a fost abuzat de tatăl său, iar când a crescut îşi obliga mama să-i cumpere droguri

EXCLUSIV FOTO VIDEO Povestea minorei ucise de ziua băieţelului ei. Iubitul criminal s-a spânzurat

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite