Sute de tone de uree furate de angajaţii unui operator portuar din Constanţa

0
0
Portul Constanta FOTO Shutterstock
Portul Constanta FOTO Shutterstock

Conform poliţiştilor, cele aproximativ 500 de tone de uree ar valora 1,3 milioane de lei. Din gruparea infracţională făceau parte transportatori şi administratori ai unor societăţi comerciale.

Miercuri, 29 iunie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au destructurat un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de furt calificat.  

13 mandate de percheziţie domiciliară, dintre care 10 în judeţul Constanţa, 2 în judeţul Ialomiţa şi 1 în judeţul Brăila, au fost punse în executare în dimineaţa zilei de miercuri. 

„Din cercetări, a reieşit că, în anul 2021, mai multe persoane - angajaţi ai unei societăţi comerciale din portul Constanţa, transportatori şi administratori de societăţi comerciale din domeniul comerţului cu cereale - ar fi sustras aproximativ 500 de tone de uree din magazinele respectivei societăţi comerciale”, transmite IPJ Constanţa. 

Prejudiciul estimat de poliţişti este de aproximativ 1.300.000 de lei. 

În acest dosar, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar activităţile beneficiază de sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, serviciilor de combatere a criminalităţii organizate Ialomiţa şi Brăila, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.

Vă recomandăm şi: 

România, pas important spre independenţa energetică. Trei milioane metri cubi de gaze se extrag zilnic din Marea Neagră VIDEO

Elevul de la ţară cu 10 la Bacalaureat care punea ban pe ban ca să poată ajunge la şcoală

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri