Soţia tânărului mort la Petromidia: „Trăiesc tragedia vieţii mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan”. Mesajul zguduitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian şi Olesea Atanasiu se iubeau nespus de mult. foto: Facebook
Iulian şi Olesea Atanasiu se iubeau nespus de mult. foto: Facebook

A plecat la serviciu şi nu s-a mai întors. Iulian Atanasiu, bărbatul de 32 de ani decedat în urma incendiului de la rafinăria Petromidia, a lăsat în urmă o tânără soţie, în vârstă de 33 de ani, şi o fetiţă de 2 ani, care nu va mai avea cui să-i spună tată.

Curg mesajele de condoleanţe pe Facebook, după tragedia care s-a petrecut vineri, 2 iulie, în urma deflagraţiei care a dus la incendiul devastator de la Petromidia. Din cele şase victime rănite în urma exploziei, o singură persoană şi-a pierdut viaţa. Este vorba despre Iulian Atanasiu, un tânăr în vârstă de 32 de ani, care era căsătorit de 3 ani şi avea o păpuşă de fetiţă, de doi anişori. Erau tot universul lui şi le menţiona în aproape toate postările de pe reţelele sociale.

Olesea Atanasiu, văduva îndurerată, împlinise luna trecută 33 de ani, iar acum îşi strigă suferinţa, pe Facebook, fiind alinată de toţi cei care o cunosc, dar şi de oameni străini, impresionaţi de drama acestei familii.

Soţia lui Iulian Atanasiu, mesaj zguduitor pe Facebook

Citeşte continuarea pe click.ro

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite