Slăbiciunile unui fiu de primar. Răducu Mazăre - fetele şi viteza

0
0
Răducu Mazăre, fiul primarului Constanţei FOTO Adevărul Constanţa
Răducu Mazăre, fiul primarului Constanţei FOTO Adevărul Constanţa

Cel mai în vogă tânăr al Constanţei este fiul primarului, Răducu Mazăre. Juniorul este student în primul an la European College of Business School din Londra, unde studiază afacerile. El este în vizorul opiniei publice, ca faimosul său tată.

Răducu Mazăre a declarat recent într-un interviu că se acomodează greu cu viaţa de student în străinătate, dar reuşeşte să se descurce şi mai ales să se încadreze cu toate cheltuielile din campus, în bugetul stabilit de familie, de 3.000 euro pe lună.

Crescut de mama sa şi lăudat pentru bun-simţ, Răducu a intrat furtunos în atenţia presei în vara 2009, când a fost implicat în gafa monumentală comisă de tatăl său. Primarul Radu Mazăre a devenit vedetă internaţională negativă, defilând la Mamaia îmbrăcat în ofiţer hitlerist. Răducu a apărut şi el pe scenă, costumat în ordonanţă nazistă.

Pe cont propriu, Răducu avea să simtă atenţia nedorită a presei în vara 2010, odată cu accidentul extrem de grav produs de prietena sa apropiată, Anastasia Simona Tănase. Fata împlinise 18 ani şi primise cadou la majorat un BMW X6. Anastasia, fiică de comisar de Gardă Financiară, avea permis de conducere de doar două luni, când în seara de 24 august 2010, a intrat cu viteză într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

A lovit o maşină, a ricoşat si a intrat pe trotuar oprindu-se în zidul Teatrului Fantasio. Pe scările teatrului ea a surprins un pensionar care stătea de vorbă cu un prieten. Victima, Gheorghe Chioaru – preşedintele Casei de Ajutor Reciproc Omenia din România, şi-a pierdut piciorul în urma accidentului.

Supărat pe asocierea cu şoferiţa, Răducu Mazăre a negat că are vreo legătură sentimentală cu ea şi-a scos de pe contul personal de Facebook poza de la avatar, în care o ţinea în braţe. Vara trecută, tabloidele l-au fotografiat pe plajă cu „iubita sa Anastasia“.  

Fiul primarului Radu Mazăre a reuşit să se ţină departe de scandaluri, nefiind implicat în conflicte sau acte ilegale. Slăbiciunea lui cea mare este însă viteza. De când a luat carnetul de conducere, Răducu a fost prins nu o dată pe Autostrada Soarelui conducând diferiţi bolizi cu viteză excesivă: 200 km/h.

Ultima ispravă de acest gen, de vara trecută, a fost contestată de Mazăre jr, care a susţinut că la volan se afla prietenul său. Ancheta Poliţiei Rutiere, care a cerut sprijinul SRI, este în desfăşurare.

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite