Şeful OPC Sud-Est, suspendat din funcţie. Horia Constantinescu intră în campania electorală pentru Primăria Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Constantinescu - şef OPC Constanţa, candidat la Primăria Constanţa Sursa Facebook HMC
Horia Constantinescu - şef OPC Constanţa, candidat la Primăria Constanţa Sursa Facebook HMC

Şeful OPC pe regiunea Sud-Est a fost suspendat din funcţie. Acesta se implică în campania electorală, fiind candidat la Primăria Constanţa din partea PPU-SL, adică Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanţa, are liber din partea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor pentru a participa la campania electorală.

El intră de vineri, 28 august, oficial, în campanie electorală.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a emis miercuri, 26 august 2020, ordinul de suspendare din funcţia de conducere deţinută de acesta la nivelul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor, Regiunea Sud-Est (Galaţi) – Constanţa, pe perioada campaniei electorale.

„Aşteptam cu nerăbdare ordinul ANPC-ului. Pentru mine vineri începe cu adevărat lupta.

Avem un proiect pentru Constanţa foarte bine structurat, ce oferă soluţii concrete pentru dezvoltarea oraşului. Îmi doresc ca până în ziua alegerilor acest proiect să ajungă în mintea şi sufletul fiecărui constănţean.

O adevărată cursă electorală ar trebui să fie o competiţie a ideilor şi a soluţiilor concrete, în semn de respect atât pentru Constanţa, cât şi pentru voi toţi, cei care deţineţi puterea de a schimba ceva. Etrezirea!“, a declarat Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria Constanţa. 

Horia Constantinescu aminteşte că şi-a lansat oficial candidatura la Primăria municipiului Constanţa la începutul lunii martie, atunci când a urmat aceeaşi procedură a solicitării suspendării din funcţie.

În contextul pandemiei de COVID-19, el şi-a reluat activitatea la conducerea CRPC Constanţa. Ultima cerere de suspendare din funcţie a fost depusă pe 19 august 2020. 

Sursa arhiva personală

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă: 

Şeful Protecţiei Consumatorilor Constanţa: „Sunt măşti care te protejează doar ca să nu te recunoască nevasta, nu de vreo contaminare“ 

„Cattani de pe litoral”, fost şef al Protecţiei Consumatorilor, şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite