Se fură cu Caterpillar-ul lângă Autostrada Soarelui!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare joi, 20 septembrie, ora 23.30, în apropierea unei staţii de pompare a apei, în apropierea A2, pe tronsonul Cernavodă-Medgidia, a surprins mai multe persoane care săpau un şanţ, cu ajutorul unui utilaj Caterpillar.

La somaţiile jandarmilor, grupul de persoane a fugit, lăsând utilajul şi o autoutilitară. Mecanicul Caterpillar-ului a fost găsit la faţa locului, iar după o căutare pe câmp, au mai fost interceptate două persoane, din grupul care părăsise locul la vederea jandarmilor.

În urma primelor verificări, în autoutilitara marca Volkswagen Transporter s-au descoperit patru cupoane tăiate de conductă de irigaţii, cu lungimea de circa 1,2 metri şi diametrul de 120 cm. În apropiere, pe traseul sistemului de irigaţii jandarmii au găsit un şanţ de aproximativ cinci metri lungime, din care lipsea un cupon de conductă.

În plus, în şanţul proaspăt săpat, se aflau trei butelii de oxigen şi una de tip aragaz, 15 metri de furtun şi instrumente de tăiere, precum şi o trusă de chei.

Persoanele imobilizate, Petruş P. (39 de ani), Marian S. (21 de ani) şi Vasile H. (35 de ani), împreună cu toate bunurile găsite la faţa locului, au fost predate Poliţiei Medgidia, pentru continuarea cercetărilor în ceea ce priveşte comiterea faptelor de furt şi distrugere.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite