Şcolile rămân închise în judeţul Constanţa. Elevii stau acasă toată săptămâna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursurile din toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Constanţa au fost suspendate pentru toată săptămâna.

Unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Constanţa rămân închise pentru tot restul săptămânii, din cauza condiţiilor meteorologice şi a prognozei meteo. 

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât suspendarea cursurilor pentru zilele de miercuri, joi şi vineri (11, 12, 13 ianuarie).

„Decizia a fost luată ţinându-se cont de condiţiile meteorologice nefavorabile, de necesitatea asigurării condiţiilor proprii desfăşurării orelor de curs, precum şi a siguranţei persoanelor implicate în procesul instructiv-educativ“, a anunţat Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.

ISJ precizează că suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului, respectiv al anului şcolar, stabilite de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ şi comunicate Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. Luni (9 ianuarie) şi marţi (10 ianuarie), şcolile au fost închise.

Universitatea Ovidius din Constanţa reia cursurile miercuri, 11 ianuarie. „Având în vedere că, în cele două zile în care au fost suspendate cursurile, marea majoritate a studenţilor din judeţ şi judeţele învecinate au revenit în cămine şi a faptului că ne aflăm în perioada de desfăşurare a colocviilor, cursurile încep miercuri, 11 ianuarie. Asigurăm studenţii care nu pot ajunge la activităţile didactice că vor avea posibilitatea să-şi reprogrameze colocviile, iar absenţele nu vor fi cuantificate“, a anunţat UOC. 

Pe aceeaşi temă: 

Viscolul se întoarce în Dobrogea. Cod Portocaliu până miercuri seara

Sticluţele cu agheasmă mare din Portul Tomis au fost recuperate

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite