Scandal şi bătaie în Costineşti. Doi bărbaţi au ajuns la spital, unul fiind înjunghiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă IPJ Constanţa
Arhivă IPJ Constanţa

Pe faleza Soarelui din Costineşti a fost scandal noaptea trecută. Mai multe persoane s-au certat şi s-au luat la bătaie.

În această dimineaţă, în jurul orei 01.30, poliţiştii staţiunii Costineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercaţii, pe faleza Soarelui din staţiune.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în altercaţie ar fi fost implicate mai multe persoane, iar victima ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înţepător”, transmite IPJ Constanţa.

Totodată, poliţiştii au identificat un alt bărbat, care prezenta răni în zona abdominală, ambele victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii de investigaţii criminale efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest eveniment.

Poliţia precizează faptul că, la acest moment, persoanele bănuite de comiterea faptelor se află la sediul poliţiei pentru audieri, urmând a se dispune măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.

Citeşte şi:

Cresc preţurile pe litoralul românesc. Cât te costă cazarea de la 1 iulie

Forţele Navale Române, exerciţii militare alături de americani şi ucraineni în zona Odessa

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite