Scandal la Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Gruparea de fotbal din Siliştea acuză asociaţia de mai multe nereguli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Ionuţ Chiriţă
Bogdan Ionuţ Chiriţă

Asociaţia Judeţeană de Fotbal este acuzată de Steaua Speranţei Siliştea de mai multe nereguli. Conflictul dintre cele două este mai vechi, însă el a culminat în momentul în care asociaţia a închis ochii la o situaţie ieşită din comun: un fotbalist a jucat un meci deşi era suspendat mai multe etape.

Sandu Culafă de la AS Gloria Băneasa a jucat în partida dintre echipa sa şi AS Steaua Speranţei Siliştea la data de 3.09.2011, în cadrul Campionatului Judeţean de Fotbal Constanţa deşi era suspendat pentru 24 de etape.
Contestaţia formulată de gruparea din Siliştea a fost respinsă de Comisia de disciplină, ca şi recursul.

Federaţia o scaldă

Federaţia Română de Fotbal, chemată să soluţioneze conflictul, spune: „Comisia nu neagă faptul că, pe fond, clubul recurent are dreptate, dar, în aceeaşi măsură, nu poate trece peste prevederile regulamentare şi statutare care stabilesc competenţa actuală a organelor jurisdicţionale“.


Faulturi în liga a IV-a

Conform declaraţiilor reprezentantului grupării de fotbal, Bogdan Ionuţ Chiriţă, nu sunt singurele nereguli la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa. El spune că asociaţia nu şi-a reînnoit statutul din 2001, că nu prezintă raportul anual aşa cum cere legislaţia în vigoare şi că se permite echipelor retrase din campionat să se înscrie în liga a IV-a, aşa cum a fost cazul echipelor din Hârşova şi Cogealac. Mai mult decât atât: un jucător este legitimat la două grupări. Sandu Culeafă are legitimaţie şi la AS Carvăn şi la AS Municipal, spune Bogdan Ionuţ Chiriţă.
Contactat telefonic, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa, Vasile Mihu, a spus că urmează să organizeze o conferinţă de presă unde va răspunde la toate acuzaţiile ce i se aduc.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite