Rulmentul Braşov continuă seria înfrângerilor din Liga Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, SCM Rulmentul Braşov a pierdut întâlnirea susţinută în deplasare, la Tomis Constanţa, gazdele câştigând cu 34-26 (19-13).

Chiar dacă „rulmentistele" au evoluţii tot mai bune de la meci la meci, fetele antrenate de Mariana Târcă au plătit tribut lipsei de experienţă. Braşovencele au avut o prestaţie mulţumitoare în primele 20 de minute ale partidei, echipa de la malul mării conducând la numai două lungimi (11-9), cu zece minute înainte de pauză.

Cu Roxana Cherăscu în zi de graţie, Rulmentul a suferit din nou la capitolul omogenitate, permiţându-le adversarelor să-şi adjudece fără probleme cele două puncte.

Pentru SCM Rulmentul Braşov au marcat: Cherăscu - 15g, Pătuleanu - 7g, Geapană, Marin, Adiaconiţei şi Hamciuc, câte un gol.

Am evoluat bine în prima parte a întâlnirii, dar am capotat pe final. Suntem pe drumul cel bun, se vede o evoluţie în jocul nostru, dar mai avem mult de muncă. Încă nu s-au pus la punct relaţiile de joc, iar lipsa de maturitate şi-a spus cuvântul.

Sper ca săptămâna viitoare să rezolvăm transferurile celor patru handbaliste care au venit la echipă, întrucât îmi doresc să le folosesc în runda următoare", a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

În etapa a XIII-a a Ligii Naţionale, Rulmentul va întâlni, miercuri, în Sala Sporturilor, pe HCM Roman.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite