Revelion 2017. Constanţa petrece în Piaţa Ovidiu alături de Voltaj, Cargo şi Anda Adam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare petrecere de revelion de la malul mării are loc în Piaţa Ovidiu din Constanţa. Voltaj, Cargo şi Anda Adam sunt cap de afiş pentru Revelionul 2017 de la malul mării.

Petrecerea începe pe 31 decembrie, după ora 18.00, atunci când constănţenii sunt invitaţi la un warm-up cu DJ în Piaţa Ovidiu. Artiştii de calibru naţional urcă pe scenă după ora 22.00.

Atmosfera va fi întreţinută de prezentatorii Răzvan Petre (vocea matinalului de la Bucureşti FM) şi actorul Dan Cojocaru, precum şi de cabaretul Unique condus de Mirela Pană.

Constănţenii şi turiştii vor avea parte de cel puţin trei ore de muzică bună, dans şi totul va culmina cu un superb foc de artificii dublat de show-ul de lasere.

Petrecerea îi va ţine pe amatorii de distracţie în Piaţa Ovidiu până la ora 1.00 a zilei de 1 ianuarie 2017.

"Constanţa merită muzică bună şi artişti de top. Atunci când am ales trupele şi artiştii cu care vom lucra, ne-am gândit să mergem pe toate genurile posibile – Rock, Pop-rock şi Dance. Sunt convins că Revelionul 2017 va fi unul pentru toate gusturile. 

Am fost parteneri şi în revelionul de anul trecut de la Constanţa la care au venit peste 10.000 oameni. De asemenea, am organizat evenimentele mari ale verii din Piaţa Ovidiu şi succesul lor ne-a motivat să revenim cu tot ce e mai bun la început de 2017", a spus Victor Maxim, preşedintele Asociaţiei Descoperă Constanţa.

Proiectul Revelion 2017 este finanţat de Primăria Constanţa. 

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri