Rețineri la 46 zile de la bătaia din Mamaia. Opt indivizi, ridicați cu mascații pentru scandalul făcut la un botez

0
Publicat:

Opt bărbați, care s-au bătut la o petrecere desfășurată într-un restaurant din stațiunea Mamaia, au fost reținuți de polițiști și duși în fața judecătorului de drepturi și libertăți.

Mascați din cadrul IPJ Constanța FOTO: Călin Gavrilaș
Mascați din cadrul IPJ Constanța FOTO: Călin Gavrilaș

Într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, vătămare corporală, distrugere și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat opt bărbați, bănuiți de comiterea faptelor. 

IPJ Constanța transmite că scandalul s-a petrecut în luna august, iar reținerile în acest caz s-au derulat în cursul zilei de marți, 11 octombrie.

Bătaie și scandal la petrecerea de botez

„Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 25/26 august a.c., în timp ce se aflau la o petrecere privată (botez) desfășurată la un restaurant din stațiunea Mamaia, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, cei în cauză s-au agresat fizic reciproc”, spun polițiștii. 

Patru dintre cei implicați în scandal au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

În cursul zilei de marți, 11 octombrie, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, cu sprijinul polițiștilor Poliției municipiului Constanța, Poliției orașului Năvodari, Poliției orașului Ovidiu, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța au pus în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța și orașele Ovidiu și Năvodari, la locuințele persoanelor bănuite de comiterea infracțiunilor.

„În urma administrării probatoriului în cauză, cei opt au fost reținuți, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, adaugă IPJ Constanța.

Miercuri, 12 octombrie, cei opt bărbați reținuți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea sesizării instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru unul dintre ei și propunerea măsurii controlului judiciar pentru ceilalți șapte.

Instanța de drepturi și libertăți a admis cererea procurorilor Parchetului de pe lângă judecătoria Constanța. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite