Reţea de traficanţi de droguri, anihilată la Constanţa. Marfa era din China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reţea de traficanţi de droguri a fost anihilată în urma unui desant organizat de Brigada Antidrog la Constanţa.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Constanţa, au făcut vineri, 6 martie, 36 de percheziţii domiciliare, dintre care 35 în municipiul Constanţa, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc.

Anchetatorii au ridicat 150 de grame de cannabis, peste 100 de comprimate de medicamente cu regim special, 9 ghivece cu plante de cannabis şi 8.904 de ţigarete.

Au mai fost confiscate 3 laptopuri, 71 telefoane mobile, 5 cartele SIM, 2 cântare electronice de mare precizie, 9 grindere şi 13.370 de lei şi 850 de euro.

Membrii grupării au procurat substanţele interzise din China utilizând aplicaţii criptate, iar coletele sosite ar fi ajuns pe alte nume decât ale persoanelor în cauză.

Persoanele care au cumpărat substanţele interzise provin din rândul tinerilor.

În cursul zilei de sâmbătă, faţă de 14 persoane a fost dispusă măsura reţinerii, urmând ca în cursul zilei de duminică, acestea şi încă un complice să fie prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă. Dintre traficanţi, 10 au fost arestaţi şi 5 au fost plasaţi sub control judiciar. 

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din Poliţia Română. La activităţi au participat şi poliţişti din Constanţa, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime şi jandarmi. 

Pe aceeaşi temă: 

Droguri trimise din Portugalia, prin curier, cu destinaţia Constanţa. Le-au ridicat procurorii DIICOT

Coşmarul căpitanului român găsit cu 10 tone de haşiş la bord după ce marinarii l-au luat prizonier: „Am tăiat o sticlă de plastic în jumătate ca să am cum mânca“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite