Restaurantul Marco Polo și Clubul Megalos din Constanţa se alimentau ilegau cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, echipele corpului de control din cadrul SC RAJA SA Constanța au mai depistat doi consumatori frauduloși. Este vorba despre două restaurante cunoscute din oraş, care s-au ales cu plângeri penale.

Pe strada Aprodu Purice, a fost descoperit un branșament ilegal ce alimenta Clubul Megalos. Instalația improvizată din pexal avea legătura făcută direct la conducta principală de alimentare cu apă din stradă.

Restaurantul La Scoica fură apă din reţeaua RAJA

„Societatea Atinimul SRL s-a ales cu un proces verbal de constatare în sistem paușal și retroactiv pe 18 luni pentru o cantitate de apă și canal, conform normativelor, de aproape 4.000 metri cubi. Totodată, pentru furtul de apă, societatea a fost debranșată de la sistemul de alimentare cu apă și canalizare. Mai mult, pentru că în conformitate cu Codul Penal, art.208 - 209, acţiunea de furt calificat se pedepseste cu închisoarea, SC RAJA SA va depune împotriva reprezentanților societății plângeri penale pentru furt de apă“, a declarat purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.

În partea a doua a zilei, echipele RAJA au depistat și la restaurantul Marco Polo aceeași situație. La această locație au fost descoperite două branșamente clandestine. Una din instalațiile ilegale alimenta barul localului, iar cealaltă un robinet din curtea interioară a restaurantului. Ambele branșamente au fost imediat desființate de către lucrătorii societății.

Ca și în cazul clubului Megalos, pentru furt de apă, reprezentanții societății Crinstar SRL se vor alege cu plângeri penale.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite