Radu Mazăre susţine că Traian Băsescu nu mai are credibilitate şi că anunţul despre Victor Ponta este o petardă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre consideră că declaraţiile lui Traian Băsescu reprezintă doar strategie de campanie.
Radu Mazăre consideră că declaraţiile lui Traian Băsescu reprezintă doar strategie de campanie.

Radu Mazăre susţine că anunţul lui Traian Băsescu cum că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit este o “petardă”. Primarul Constanţei a precizat că şeful statului nu mai are credibilitate şi că această declaraţie reprezintă o strategie de campanie.

Radu Mazăre a spus marţi, 14 octombrie, că declaraţia lui Băsescu despre faptul că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit este o petardă şi nu ştie cum ar trebuie să reacţioneze premierul. “Nu ştiu ce ar trebui să facă Ponta. Deocamdată este o petardă trasă de Băsescu. Să vedem că lucrurile stau aşa, după care o să-mi exprim un punct de vedere. Deocamdată nu mi-e clară treaba. Mi-a plăcut răspunsul lui Ponta. Când a spus că o să se ducă şi o să se roage pentru Băsescu că e tulburat. Şi e tulburat”, a declarat Radu Mazăre.

El susţine că totul reprezintă o strategie de campanie. ”El are o strategie a lui de campanie, în care vrea să-l atace pe Meleşcanu, poate să-l lucreze pe Iohannis, ca să-şi scoată iubita. Am văzut că acum jumătate dintre politicieni sunt de acord cu ce am spus acum un an de zile, că iubeşte şi omul face orice pentru asta”, a afirmat Mazăre.

El crede că acest anunţ nu-l afectează pe Victor Ponta deoarece Traian Băsescu nu mai are credibilitate şi că nu este un lucru rău să faci spionaj pentru ţara ta. “N-am spus că ar fi rău să faci spionaj. Mai ales în serviciile externe. E bine să faci pentru ţara ta, din păcate sunt puţini care o fac pentru ţară”, a menţionat Mazăre.

Primarul a precizat că nu-l poate judeca pe Victor Ponta pentru ceea ce ar fi făcut acum 16 ani.
“Nu ştiu dacă pot să-l judec pentru ce a făcut acum 14 sau 16 ani, numai procurorii anchetează pentru ce ai făcut acum 14 ani. Cred că a trecut suficient de mult timp şi omul a demonstrat ce poate să facă. V-am spus că din punctul meu de vedere 80 la sută a făcut lucrurile bine ca şi prim-ministru”, a explicat Radu Mazăre.

Dacă nu ştie care este situaţia cu Victor Ponta, primarul Constanţei susţine că a văzut documente că Traian Băsescu ar fi fost informat al Securităţii. “Nu ştiu cum este cu Victor Ponta, dar acum 20 de ani am avut în mână şi am publicat în ziarul Telegraf registrul cu membrii de partid informatori ai Securităţii şi acolo era Băsescu Traian, ca sursă, că erau gazde, rezidenţi şi surse. Aia ştiu sigur că am văzut cu ochii mei. Registrul l-am avut în original, a dispărut între timp. Ce spune Băsescu despre Ponta n-am de unde să ştiu, a mai spus Radu Mazăre.

Vă mai recomandăm:

Radu Mazăre: “Sunt o victimă a statului român. Merg la CEDO”. Primarul reclamă că este anchetat de DNA de două ori pentru o singură faptă

Radu Mazăre se teme să mai dea dispoziţii subalternilor. Primarul ia în calcul să renunţe la primărie ca să scape de anchetele DNA
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite