Radu Mazăre, despre separarea funcţiei politice de cea administrativă: “O bazaconie”

0
0

Radu Mazăre nu este de acord cu separarea funcţiei politice de cea administrativă. El a catalogat această propunere ca fiind o “bazaconie”.

Întrebat marţi ce părerea are despre propunerea conducerii PSD ca un primar sau un preşedinte de Consiliu Judeţean să nu mai fie şi preşedintele organizaţiei locale, Mazăre a  spus că nu este de acord şi ca el gândesc şi alţi social-democraţi.

“E o bazaconie. Şi aşa cum o spun eu au spus-o şi alţii care gândesc ca mine. Eu când vin în faţa oamenilor şi le propun un program politic, vin la primărie şi îmi duc acest program politic, eu nu sunt un angajat. Dacă le separă, nu mai faci campaniei politică, ci numim de la centru directori de primărie, şefi sau manageri şi am terminat povestea” a afirmat Mazăre.

El a mai spus că nu este de acord nici cu propunerea de autosuspendare a membrilor de partid care sunt urmăriţi penal. “Ponta a spus să ne gândim şi să vedem că majoritatea votează şi în funcţie de ce votează majoritatea se întâmplă sau nu se întâmplă. Nu Ponta, nici Dragnea, nici Zgonea nu impune astfel de lucruri în partid. Dacă ar fi fost chestiunea asta, eu din februarie 2005, de când a venit Băsescu la putere nu ar mai fi trebuit să fac parte din niciun PSD pentru că eu de atunci tot am dosare, se deschid, se închid, ştiţi foarte bine că sunt nenumărate dosare care s-au închis, unele în instanţă, altele le-au închis procurorii.Cred că dreptatea şi cel care hotărâşte dacă eşti vinovat sau nevinovat o decide judecătorul”, a mai declarat primarul Constanţei.


Mai citiţi şi:

Baronii au început „să mârâie“ la Ponta. Oprişan: „Să nu se mai comporte ca Năstase“

Mazăre îi cere demisia lui Ponta din fruntea PSD. Dragnea: Eu am altă opinie

Mazăre, despre limitarea mandatelor la doi ani: „E dreptul populaţiei să decidă şi pe cât timp vrea să aleagă primarul”

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite