Radu Mazăre, abandonat în jungla din Honduras: „Cea mai cruntă expediţie din viaţa mea“. De bucurie că s-a întors, a dansat pe muzica grecească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abia venit dintr-o vacanță exotică de două săptămâni în Venezuela și Honduras, Radu Mazăre s-a refăcut vineri seara în clubul Café Del Mar din Constanța. Primarul a dansat pe muzica lui Ionuţ Galani, deși era obosit după călătoria cu avionul.

Bronzat și echipat după modelul Indiana Jones, primarul Constanței a apărut în club după miezul nopții însoțit de o tânără blondă, cu care se mai afișase și cu alte ocazii. Mazăre a asistat aproape impasibil la recitalul susținut de Costel Busuioc. Edilul și-a reintrat în formă și a început să danseze abia când microfonul a fost preluat de interpretul de muzică grecească Ionuț Galani.

Mazăre a povestit jurnaliștilor, pe scurt, cum și-a petrecut vacanța din care revenise de câteva ore.  „Am fost abandonat în junglă, în honduras. Am facut rafting pe un râu și când am terminat călăuzele  nu au mai venit să ne recupereze. A trebuit să ieșim singuri din junglă“, a povestit primarul Constanței.

„În seara asta nu pot sa dansez fiindcă sunt obosit. A fost o experiență extraordinară, cea mai cruntă expediție din viața mea”“ a mai declarant Mazăre, adăugând că asta nu îl va împiedica să repete experiența.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite