Premieră. Crosul „Sport în Port“ pe traseul Terminalul de pasageri - Poarta 1 - Vraja Mării - retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crosul Sanasport „Sport în Port“ în Portul Constanţa FOTO Facebook Sanasport Constanţa
Crosul Sanasport „Sport în Port“ în Portul Constanţa FOTO Facebook Sanasport Constanţa

Pentru prima dată portul Constanţa îşi deschide porţile pentru constănţenii care doresc să practice sportul de masă. Asociaţia Sportivă SanaSport Constanţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, organizează prima ediţie a cursei de alergare/mers: „Sport în Port“, pe distanţa de 5 km.

Evenimentul va avea loc duminică, 25 august, începând cu ora 9.00 în Portul Constanţa - terminalul de pasageri - dana 0.
Traseul cursei: startul se va da din dreptul Terminalului de pasageri zona dana 0 -> se va ieşi din port prin poarta de acces nr. 1 bis pe digul de larg până în parcarea restaurantului Vraja Mării -> se revine pe acelaşi traseu în zona de Start din Terminalul de pasageri  – > după care se mai efectuează încă o tură pentru a completa distanţa de aproximativ 5 km.

Fiecare participant la cursă va beneificia de:
- posibilitatea verificării gratuite a tensiunii arteriale, glicemiei şi a altor indicatori corporali, precum şi un consult al unui medic specialist în boli de nutriţie, servicii prestate de către personal medical calificat prin partenerii noştrii: Clinica OnClinic şi Crucea Roşie Română;
- acces la punctele de hidratare cu băutură izotonică NUTRILITE STRIVE + precum şi apă plată filtrată cu sistemul de tratare a apei eSpring;
- asistenţă medicală pe traseu;
- serviciul de înregistrare a timpului realizat în cursă: clasament final, e-mail cu diploma de participare conţinând performanţele din cursă şi rezultate medicale, fotografia de finish.

Se vor acorda premii-surpriză pentru locurile I-X individual barbaţi/femei precum şi locurile I-V  pentru echipele de alergători Corporate puse la dispoziţie de către sponsori şi parteneri.

Toţi participanţii la cursă vor primi reduceri şi gratuităţi din partea sponsorilor noştri şi vor putea vizita gratuit Muzeul Portului Constanţa în ziua cursei, în intervalul orar: 11-12.

Asociaţia Sportivă SanaSport Constanţa are ca principală misiune îmbunătăţirea stării de sănătate a locuitorilor judeţului Constanţa prin promovarea alergării ca sport de masă. SanaSport Constanţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, derulează proiectul „Constanţa aleargă sănătos!“ prin care intenţionează organizarea a 5 evenimente sportive anuale: 4 curse de alergare pe distanţa de 5 km şi un maraton pe nisip.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite