Poliţistul rămas invalid în urmărirea beizadelelor Beniamin Ţânţaş şi Natalia Mateuţ speră să urce din nou pe motocicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul Cristian Georgian Dobrilă a fost premiat de şeful Poliţiei Române
Agentul Cristian Georgian Dobrilă a fost premiat de şeful Poliţiei Române

Agentul-şef adjunct Cristian Georgian Dobrilă (30 de ani) de la Poliţia Rutieră Brăila era detaşat în vara anului 2011 pe litoral, când a fost accidentat, în misiune fiind, pe şoseaua Cernavodă - Medgidia, în timp ce urmărea cu motocicleta bolidul în care se aflau Beniamin Ţânţaş şi Natalia Mateuţ.

Accidentul s-a produs la 17 iulie, când agentul Cristian Georgian Dobrilă a intrat pe contrasens fiind lovit de un alt autoturism ce circula regulamentar. Poliţistul pornise în urmărirea Bentley-ului la volanul căruia se afla Beniamin Ţânţaş. Acesta nu oprise la semnalul agentului de circulaţie care îl văzuse mergând cu viteză excesivă.

Aşa s-a întâmplat accidentul agentului Dobrilă

Citeşte şi despre Blestemul beizadelelor

Agentul Dobrilă a fost în stare critică perioadă îndelungată, dar şi-a revenit, fiind totuşi nevoit să stea în scaun cu rotile. El a fost prezent vineri la festivităţile de la Sibiu prilejuite de Ziua Poliţiei Române, unde a fost premiat.

Află de cine a fost ajutat poliţistul rănit grav în misiune

„În fiecare dimineaţă, mă uit în oglindă şi-mi spun că văd un luptător, un învingător. Şi sunt convins că într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat voi fi din nou poliţistul care am fost înainte, voi urca din nou pe motocicletă şi voi fi aceeaşi persoană demnă şi plină de onoare“, a spus poliţistul Cristian Georgian Dobrilă.

Iată declaraţia completă a poliţistului rănit în misiune


ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite