Petiţia pentru salvarea Cazinoului merge mai departe. Strângerea de semnături continuă la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iniţiatorii petiţiei semnate de peste 20.000 constănţeni, privind păstrarea Cazinoului în patrimoniul Constanţei, nu se dau bătuţi. Ei spun că vor continua strângerea de semnături pentru salvarea edificiului-simbol al oraşului de la malul mării.

Consiliul Local Municipal Constanţa a decis în şedinţa de marţi, 20 noiembrie, că organizarea unui referendum pe această temă nu îşi are rostul, deoarece municipalitatea încă nu s-a hotărât ce face cu Cazinoul.

„Întâi să revină la noi, apoi vom vedea“, au declarat edilii despre edificiul pe care Ministerul Turismului trebuie să îl predea înapoi Primăriei Constanţa.

Christian Gigi Chiru, co-preşedintele ARD Constanţa, promite că va susţine în continuare strângerea de semnături pentru salvarea Cazinoului Constanţa.

„Am aflat că primarul Radu Mazăre «s-a sucit» şi nu mai vrea să vândă Cazinoul. Am câştigat o bătălie, nu întreg războiul. Iau act de decizia primarului Radu Mazăre, dar rămân îngrijorat de viitorul simbolului Constanţei şi de capacitatea edilului de a fi consecvent.

Vom continua strângerea de semnături până vom convinge administraţia publică locală să acceseze fonduri europene pentru reabilitarea Cazinoului şi menţinerea lui în circuitul public.

Vom susţine până la capăt salvarea Cazinoului. Considerăm că cine nu îşi cunoaşte şi nu îşi respectă trecutul nu are viitor.

De aceea, fac apel la societatea civilă să vină alături de noi pentru a apăra valorile Constanţei“, a mai spus politicianul.
 

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite