Pensionarii lui Mazăre, deszăpeziţi de tineri din Opoziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tineretul care vrea să se afirme în politică a făcut în weekend munca voluntară la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanţa. Prima solicitare a venit chiar de la bătrânii care sunt fani declaraţi ai primarului Radu Mazăre.

Un grup de tineri din Mişcarea Populară care au dorit să se implice cu fapte în ajutorarea semenilor a luat iniţiativa de a se pune la dispoziţia celor mai nevoiaşi. Ei au oferit un număr de telefon, 0722/72.13.58, la care să poată fi apelaţi atunci când cineva are nevoie de ajutor. 

Tinerii vor veni, în regim de voluntariat, la fiecare persoană nevoiaşă care va solicita sprijinul acestora pentru cumpărarea de medicamente, alimente, deszăpezire sau deplasare la spital. „Numărul de telefon la care constănţenii nevoiaşi pot apela 24 de ore din 24, în zilele în care Constanta se afla sub atenţionare de vreme rea şi când vor fi căderi abundente de zăpadă este 0722/72.13.58“, anunţă aceştia. 

Iar prima solicitare a venit de la bătrânii care locuiesc la azilul de pe strada Unirii. Ei au rugat tinerii să le cureţe de gheaţă aleea de acces care face legătura cu farmacia şi alimentara din zonă. 

După degajarea aleei, tinerii au primit mulţumiri şi felicitări, atât de la bătrâni, cât şi de la trecători. „Autorităţile locale nu s-au implicat deloc în această activitate, cu toate că este atributul strict al primarului Radu Mazare, care se pare că este la schi în Austria“, spun reprezentanţii Mişcării Populare. Mazăre reuşeşte să rămână primar al Constanţei ca urmare a votului masiv acordat de electoratul de vârsta a treia, care primeşte pachetele cu alimente de la municipalitate, cu ajutorul agenţilor economici. 

Aceştia au făcut promisiunea că acţiunea „Voluntar pentru Constanţa“ va continua, iar membrii formaţiunii vor interveni „ori de câte ori situaţia o va impune“.

Vă mai recomandăm

Apel important de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă: „Rămâneţi în localităţi, nu plecaţi la drum!“

Starea drumurilor din sud-estul ţării. Ninge viscolit în Dobrogea şi în judeţele din jur 

Codul portocaliu în judeţul Constanţa. Şoseaua spre Tulcea este închisă. Noaptea, 11 maşini cu 45 pasageri au fost blocate în trafic 

Circulaţie pe cod portocaliu. Condiţii obligatorii impuse de Poliţia Rutieră

Viscol nemilos. Maşini blocate pe drumul între Fântânele şi Cogealac, se intervine pentru salvare

Cursurile se suspendă. Şcolile rămân închise luni, 27 ianuarie 

Băieţii de la Zdob şi Zdub, mai tari decât codul portocaliu

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite