Pățania unei turiste la Eforie Nord. Vacanță de coșmar pe bani grei: „Sunt încă șocată, cine oferă autorizație?”

0
Publicat:

O femeie, care a plătit bani grei pentru o vacanță la Eforie Nord, a fost la un pas de leșin. Turista a ales să se cazeze la un hotel de 4 stele, dar când a ajuns în cameră a rămas șocată de condițiile oferite. Deși pe site-urile de specialitate, hotelul arăta "de vis".

Concediu ratat pentru o turistă care a mers la Eforie Nord FOTO Adevărul
Concediu ratat pentru o turistă care a mers la Eforie Nord FOTO Adevărul

Tânăra a depus o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor și a povestit prin ce a trecut, pentru ca alți turiști să nu pățească același lucru.

Hotel de 4 stele care nu merită nici măcar două stele. Încă îmi este greu să accept că ce am găsit acolo poate fi adevărat… Ar fi multe de scris. Prefer să atașez câteva poze. Trist, trist și revoltător. Cum este posibil ca un astfel de hotel încă să mai funcționeze? Cine oferă autorizație să fie clasat ca hotel de 4 stele? Își bat joc de banii și vacanțele oamenilor… Sunt încă șocată de ce condiții am putut găsi acolo”, s-a plâns turista, relatează publicația replicaonline.ro

De asemenea, femeia a mai precizat că a ales să închiriere o cameră triplă, mai scumpă decât varianta cu pat suplimentar.

Menționez că am ales varianta cu camera triplă, care era mai scumpă decât varianta cu pat suplimentar. Știu că e greu de crezut în ce hal își bat joc în continuare. Nu cred că autoritățile în măsură vor face ceva încât hotelul să fie închis, deși noi am făcut reclamație”, a mai precizat clienta.

"Lenjeria se schimb[ doar dacă insiști la cameristă"

Pentru cele patru nopți de cazare, turista a plătit 2.600 de lei, camera triplă și mic dejun, adică 650 de lei pe noapte.

Pe site-urile de rezervări, recenziile la hotelul cu pricina nu sunt toate pozitive. „Am fost prima dată, dar nu recomand. Hotelul nu-i de patru stele, poate doar două. Mobilier vechi, stricat, fără telefon, are frigider, dar este gol, lenjeria se schimbă doar dacă insiști la cameristă, ospătari obraznici și fără profesionalism, etc. Nu recomand”, a scris un turist.

Acest hotel nu merită cele 4 stele, camera miroase a mucegai, praful nu este șters. Cât despre ospătarii de la restaurant lasă de dorit! Singurul avantaj este mâncarea, care este foarte bună! Nu recomand!”, a fost recenzia altui client.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite