Parlamentar după votul liberalilor: „Liderii organizaţiilor, care au dus greul în campanii, se simt oare trădaţi şi vânduţi, aşa cum mă simt şi eu?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sigla PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Parlamentarul constănţean Bogdan Bola este dezamăgit de faptul că liberalii au decis să negocieze cu PSD pentru formarea unui Guvern.

"Ce s-a întâmplat, mă întreabă cetăţeanul. Ei iacă, cetăţene, s-a întâmplat un eveniment de o covârşitoare moralitate politică". Cam aşa a sunat, ca din Caragiale, explicaţia conducerii #PNL după votul de aseară. Orice urmă de ruşine a dispărut, iar "pohta ce-au pohtit" unii din vârful acestei ţări s-a îndeplinit. "Încep" negocierile cu #PSD pentru Guvern, ca şi cum, până astăzi, s-au întâlnit doar la nişte ceaiuri dansante....

Noi ăstia, care am mers în zeci de campanii, cei care au adus PNL de la 12% la 30%, oare cum îi privesc acu' pe cei care ne-au dat înapoi de unde am pornit?

Liderii organizaţiilor locale, care au dus cu adevărat greul în campanii, se simt oare trădaţi şi vânduţi, aşa cum mă simt şi eu?

Primarii şi consilierii, care se văd acum puşi să se pupe pe gură cu cei care îi înjurau sau ameninţau.. oare chiar sunt fericiţi că văd roşu în faţa ochilor astăzi?

Sigur, pentru unii cifra de afaceri şi vânzările vor creşte, alţii nu vor mai trebui să îşi ascundă afecţiunea pentru socialism - democraţie, unii vor descoperi noi oportunităţi de "dezvoltare personală" iar alţii se vor bucura că au scăpat de competiţie în localitatea lor. Însă cei mai mulţi tac şi pun ochii-n pământ!

"Canicula agită viperele. Politica le înnebuneşte" spunea scriitorul George Geafir. La fel este şi în cazul Guvernării, aş zice eu. Caragiale s-ar fi distrat tare astăzi privind cum unii, cocoţaţi pe culmile puterii, distrug în câteva săptămâni tot ce ne-am chinuit noi, cei mulţi, să construim în atâţia ani. Mare păcat....“, a scris Bogdan Bola pe Facebook. 

Conducerea extinsă a PNL a decis începerea negocierilor cu PSD pentru noul Guvern, fiind dat un mandat de două săptămâni pentru a ajunge la o înţelegere sau nu. Votul a fost de 48 „pentru” începerea negocierilor şi 22 „împotrivă”.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite