Oferte de Ziua Îndrăgostiţilor la malul mării: Mamaia, 2 Mai, Vama Veche sau Techirghiol pentru toate vârstele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indiferent de anotimp, îndrăgostiţii caută compania Mării Negre şi mai ales în extrasezon, când litoralul este gol, perechile găsesc la malul mării atmosfera romantică şi intimă în care să-şi celebreze dragostea.

Hotelurile cu confort sporit, de 4-5 stele, care sunt deschise tot timpul anului, au pregătit oferte speciale. Toată luna februarie este, de altfel, denumită „Luna dragostei“, datorită celor două sărbători ale îndrăgostiţilor - Valentine’s Day (14 februarie) şi Dragobete (24 februarie).

Pentru weekendul 11-12 februarie, hotelul Iaki (4 stele) din Mamaia invită la o mică escapadă de o noapte (11/12 februarie) cu 160 lei de persoană. Îndrăgostiţii primesc un cocktail la sosire în seara de 11 februarie şi au o cină romantică la restaurant, cu un meniu special şi program artistic. Cuplurile sunt invitate să rămână peste noapte în hotel, la tariful de 200 lei camera dublă cu mic dejun. La acelaşi hotel, Iaki, o escapadă în doi costă 849 lei pachetul, cu cazare două nopţi într-o cameră cu vedere la mare, mic dejun, cină romantică, ciocolată şi şampanie, răsfăţ la SPA, fără grabă la eliberarea camerei.

La hotel Vega (5 stele) din Mamaia, perechile pot petrece o seară (cină 160 lei/persoană), o noapte (125 euro/noapte, cu mic dejun şi cină romantică) sau două nopţi (183 euro/noapte, cu mic dejun şi cină romantică). Îndrăgostiţii sunt întâmpinaţi cu vinul casei şi un coş de fructe. Cina este servită în restaurantul cu program de piano bar, iar băuturile nu sunt incluse. La cerere, micul dejun poate fi livrat şi în cameră. Meniul festiv este pregătit şi în varianta vegetariană. Pentru luxul maxim, cuplurile au la dispoziţie apartamente cu vedere la mare: 205 euro/noapte (pachetul de 1 noapte) sau 330 euro/noapte (pachetul de 2 nopţi).

La 2 Mai şi Vama Veche găseşti şi cazare, şi mâncare. Vila Madi din Vama Veche are camere cu 150 lei/noapte. Pentru hrană sau băutură, Bolo Steak House din Vamă este deschis zi de zi, la fel şi Acvamarin Seafood din 2 Mai. Toate sunt situate pe plaja din 2 Mai-Vama Veche, cu vedere directă la mare.

Mangalia este o soluţie foarte bună pentru sudul litoralului, cu hoteluri încălzite, pub-uri şi cafenele căutate de constănţeni, meniuri delicioase la care Dobrogea este imbatabilă: cu specific pescăresc sau oriental, cu preparate din bucătăria popoarelor. Aici, la Mangalia există opţiunea cazării într-un apartament particular, care se închiriază integral, utilat şi dotat, cu 120 lei/noapte (2 camere) sau 180 lei/noapte (3 camere).

Pentru cuplurile vârstnice, care vor să sărbătorească modern iubirea care rezistă timpului, Techirghiolul este locul ideal de Ziua Îndrăgostiţilor. Hotelul de la Sanatoriul balnear primeşte turişti care să îmbine utilul cu plăcutul: un sejur la mare, în zile romantice, cu alinarea suferinţelor. Pachetul costă de la 70 lei/noapte/persoană (în salon) până la 243 lei/noapte/persoană (în apartament), cu cazare, masă şi tratament inclus.

Meteorologii anunţă că weekendul de 11-12 februarie va fi friguros în toată ţara, cu temperaturi care vor coborî până la minus 10 grade Celsius. Probabilitatea pentru ninsori slabe va fi redusă în Dobrogea. 

Vedere din Mangalia Foto Valerian Şarînga - Virmajuuri

Marea Neagră lebede Mangalia Sursa foto Valerian Şărînga Virmajuuri

Pe aceeaşi temă: 

Jurnal de vis de la Marea Neagră. Imaginile cu care un pasionat de fotografie lasă privitorii muţi de uimire

Spectacol rar oferit de Marea Neagră: apa s-a colorat în turcoaz. Ce explicaţie au specialiştii

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite