Ofertă turistică de toamnă - „Decada balneară“ şi „O săptămână de refacere în staţiunile balneare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două noi programe turistice oferă, în perioada 15 septembrie - 1 decembrie, 6-9 nopţi de cazare la hoteluri de 2 şi 3 stele în staţiunile balneare, la preţuri cuprinse între 270 şi 750 de lei /persoană/sejur.

Astfel, „Decada balneară“ include 9 nopţi de cazare cu pensiune completă, la preturi de: 650 de lei/persoană, cu cazare la hotel de 2 stele; 750 de lei/persoană pentru unităţi de 3 stele. Pachetul mai cuprinde două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală (minimum 7 proceduri pe perioada sejurului).

Programul „O săptămână de refacere în staţiunile balneare“ include un pachet de servicii de 6 nopţi de cazare, cu mic dejun, două şedinţe de tratament pe zi şi o consultaţie medicală. Tarifele sunt: 270 de lei (2 stele); 330 de lei (3 stele); varianta cu demipensiune - 430 de lei/persoană (2 stele) şi 490 lei/persoană (3 stele). Tarifele sunt menţinute la nivelul campaniilor anterioare.

Cele două programe, „Decada balneară“ şi „O săptămână de refacere în staţiunile balneare“, sunt lansate de Asociaţia Naţonală a Agenţiilor de Turism (ANAT) în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR). Cele două programe pot fi achiziţionate numai prin agenţiile de turism membre ANAT.
Lista hotelurilor și stațiunilor din ofertă le puteți găsi pe site-ul www.anat.ro. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite