Năvodariul iese în stradă. Duminică, miting de susţinere a primarului arestat Nicolae Matei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea de susţinere este anunţată printr-un comunicat trimis mass-mediei, semnat Societatea civilă a oraşului Năvodari. Locuitorii din Năvodari sunt chemaţi la miting şi să semneze o petiţie pentru eliberarea primarului.

„Cetățenii orașului Năvodari sunt indignați de modul în care primarului Matei Nicolae i s-a înscenat un proces de dare de mită.

În unanimitate și cei care l-au ales și cei ce nu l-au ales suntem solidari spre a-l susține întrucât sub conducerea sa orașul a înflorit la propriu.

Cum se poate pune la îndoială onestitatea și corectitudinea domnului primar Matei Nicolae atâta timp cât a fost reales pentru cel de-al doilea mandat cu 75%?

Dacă până acum unii dintre noi nu eram convinși de abilitățile lui de prim edil, acum îl iubim cu adevărat și nu admitem că cineva să-i însceneze diferite învinuiri care au că scop compromiterea atât a lui, cât și a orașului nostru.

Este omul care a așezat orașul pe coordonate viabile, oraș pe care-l vedem astfel lipsit de inimă care-i pulsa viață.

Avem încredere în justiția din România că acest proces este judecat corect, că nu este un dosar fabricat doar pentru că în acest moment există o campanie politică extrem de importantă.

În zilele următoare vom întocmi liste de susținere pentru primarul nostru și vom organiza un miting de susținere duminică, 18 noiembrie, ora 12.30, în centrul orașului, la Troiță.

Dați-ne omul, dați-ne viață!“

Primarul Nicolae Matei a fost arestat de Tribunalul Bucureşti pentru mituirea unui şef de Poliţie care l-a denunţat

Primarul din Năvodari, reţinut de DNA pentru mituirea unui poliţist căruia i-a cerut protecţie

Nicuşor şi Mazăre sar în apărarea lui Matei, deşi acesta i-a criticat constant. Acum au duşman comun: DNA

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite