Miron Cozma şi Marinela Niţu, găzduiţi de un interlop din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miron Cozma şi Marinela Niţu stau la Constanţa deoarece fostul lider al minerilor are interdicţie de a intra în Bucureşti şi în Petroşani
Miron Cozma şi Marinela Niţu stau la Constanţa deoarece fostul lider al minerilor are interdicţie de a intra în Bucureşti şi în Petroşani

Cei doi locuiesc la hotelul Histria din Mamaia, unde Poliţia descinde des pentru a întrerupe partidele ilegale de amor. Apartamentul de la Mamaia are cameră de zi şi dormitor, pat decorat cu baldachin şi oglindă pe tavan.  

Miron Cozma este oaspetele unui cunoscut interlop al Constanţei. Într-o emisiune de noapte difuzată joi, la Kanal D, fostul lider al minerilor a apărut alături de soţia sa, cântăreaţa Marinela Niţu, şi a mulţumit „prietenului George Bosânceanu", care îi găzduieşte gratuit.

George Vergiliu Bosânceanu este proprietarul hotelului Histria din staţiunea Mamaia, local ce şi-a căpătat faima de bordel fiind des călcat de poliţişti. Închis de două ori, Bosînceanu este clientul oamenilor legii, fiind vizat pentru proxenetism, evaziune fiscală, agresiuni şi chiar viol. „Eu nu îmi selectez prietenii după anii de puşcărie. Acuzaţiile s-au dovedit neîntemeiate, este şi el, ca şi mine, o victimă a justiţiei din România", i-a luat apărarea Miron Cozma.

Miron Cozma şi Marinela Niţu stau la Constanţa deoarece fostul lider al minerilor are interdicţie de a intra în Bucureşti şi în Petroşani. Apartamentul de la Mamaia are cameră de zi şi dormitor, pat decorat cu baldachin şi oglindă pe tavan.

„George m-a invitat anul trecut, la ziua lui. Suntem născuţi amândoi în august, eu pe 25, el pe 29. A rămas uimit că marele Miron Cozma n-are unde să stea şi mi-a pus la dispoziţie acest apartament până îmi rezolv situaţia cu casa. Interdicţia mea expiră la anul în decembrie, când voi putea locui la Bucureşti. În Pipera nu am mai putut plăti chiria, deoarece proprietara a dublat-o, iar eu am doar o pensie de 2.700 de lei. Nu îl cunoşteam pe George, nu am făcut niciodată nimic pentru el. Dar acum îi sunt prieten pe viaţă. Este ca şi fratele meu pentru că m-a ajutat la greu", a mărturisit Miron Cozma.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite