Miron Cozma, scandal la festivit─â╚Ťile de duminic─â ale Zilei Marinei VIDEO

0
0

Fostul lider al minerilor Miron Cozma a iscat ast─âzi un scandal pe faleza Cazinoului din Constan╚Ťa, unde se depun coroane la Monumentul Marinarului. El s-a sup─ârat c─â nu a fost invitat la ceremonia oficial─â.

UPDATE 19.55 Nicolae Mavrodin, pre┼čedinte al Funda┼úiei Europene pentru Tineret ┼či vicepre┼čedinte al Blocului Na┼úional al Revolu┼úionarilor, a declarat, pentru ÔÇ×Adev─ârulÔÇť de Constan┼úa, dup─â incidentele ├«n care a fost implicat, ast─âzi, pe faleza de la Cazino: ÔÇ×Modul ├«n care s-au comportat autorit─â┼úile din Constan┼úa cu revolu┼úionarii ┼či cu tineretul din Rom├ónia este un semnal destul de prost. Am luat deja leg─âtura cu liderii studen┼úilor, cu revolu┼úionarii ┼či cu reprezentan┼úii militarilor ├«n rezerv─â ┼či am hot─âr├ót ca acesta s─â fie ├«nceputul unei noi lupte anti-B─âsescu, o b─ât─âlie puternic─â ┼či la vedere. ├Än decembrie 1989, am luptat ├«mpotriva dictaturii, iar B─âsescu ├«ncepe acum alta. Cred c─â va trebui s─â declan┼č─âm o nou─â revolu┼úie, ├«mpotriva s─âr─âciei ┼či a genocidului social. ├Än acest sens, avem multe semnale de apreciere, inclusiv din afara Rom├óniei. ├Än scurt timp, Prin┼úul Albert de Monaco va transmite un mesaj, at├ót el, c├ót ┼či Fran┼úa declar├óndu-se de partea revolu┼úionarilor rom├óniÔÇť.

UPDATE 19.25 Contactat de reporterii ÔÇ×Adev─âruluiÔÇť de Constan┼úa, Miron Cozma a declarat pe marginea incidentelor de ast─âzi: ÔÇ×Am primit o invita┼úie de participare la eveniment din partea lui Nicolae Mavrodin, vicepre┼čedintele Blocului Na┼úional al Revolu┼úionarilor. Am fost trecu┼úi ┼či pe list─â, pentru ca apoi s─â afl─âm cu stupoare c─â ceremoniile se ├«ncheiaser─â. Am fost interzi┼či de la depunerile de coroane, b─ânuiesc, printr-un ordin de sus. M─â g├óndesc dac─â s─â-i dau ├«n judecat─â pe ┼čeful Jandarmeriei Rom├óne ┼či pe cel al Jandarmeriei de la Constan┼úa. Am fost ├«nconjurat de jandarmi dup─â ceremoniile de ast─âzi. Marina nu este a lui B─âsescu ┼či a lui Gabi Oprea. Este a noastr─â, a celor care ├«i pl─âtim, chiar ┼či a pensionarilor, ca mine. Ar trebui ca fiecare cet─â┼úean s─â fie interesat de modul ├«n care ne sunt respectate drepturile. S─â fim solidari ├«n asemenea situa┼úii. Eu nu pot depune flori la morm├óntul p─ârin┼úilor mei, nu-mi pot vizita fratele la Petro┼čani ┼či sora la Petrila, dar pot merge la Paris. Dac─â nu ne trezim, vom ajunge s─â-l vedem iar pe Ceau┼čescu de la 20.00 la 22.00. Nu mi-e team─â c─â autorit─â┼úile se vor folosi de evenimentele de ast─âzi pentru a m─â trimite ├«napoi dup─â gratii. Nu au ce s─â-mi fac─â. Eu nu am averi ┼či nici afaceri. Tr─âiesc din pensie. ┼×i nu le-a┼č dori s─â ├«ncerce s─â-mi fac─â ceva, pentru c─â m-am f─âcut mai r─âuÔÇť.

UPDATE 18.50 ├Än momentul ├«n care a aruncat coroane ├«n mare, Miron Cozma a spus: ÔÇ×Depunem coroana de flori acolo unde ar trebui s─â o fac─â ┼či ceilal┼úi, ├«n mare. A┼č vrea s─â se considere c─â noi am avut momentul nostru de depunere de coroane de flori. Ei cu al lor ┼či noi cu al nostru. Chiar crede┼úi c─â mai sunte┼úi pe vremea lui Ceau┼čescu?ÔÇť. Fostul lider al minerilor a fost sup─ârat ┼či de prezen┼úa jandarmilor. ÔÇ×Domnilor, ce face┼úi, ne urm─âri┼úi? Aten┼úie, c─â asta se nume┼čte poli┼úie politic─â! Aten┼úie ce face┼úi! Ei, dr─âcia dracului! Deci, domnule, te rog s─â te legitimezi. V─â rog s─â-i fotografiem, ca s─â-i am ├«n prob─âÔÇť, a strigat Cozma.

UPDATE 18.09 Bogdan P─âduraru, purt─âtorul de cuv├ónt al IJP Constan┼úa: ÔÇ×Deocamdat─â, nu ┼čtiu nimic. M─â voi interesa ce s-a ├«nt├ómplatÔÇť.

UPDATE 18.05 Prefectul jude┼úului Constan┼úa, Claudiu Palaz: ÔÇ×E problema lui. Pentru mine, Miron Cozma nu e dec├ót un cet─â┼úean oarecareÔÇť.

UPDATE 15.27 Sorin Tranc─â, purt─âtorul de cuv├ónt al Inspectoratului de Jandarmeri Jude┼úean Constan┼úa: ÔÇ×Nu am aplicat nicio sanc┼úiune ├«n urma incidentelor ap─âruteÔÇť.

CITE┼×TE ┼×I:

Pre┼čedintele Uniunii Na┼úionale a Organiza┼úiilor de Revolu┼úionari, UNORD 1989, Dorin Laz─âr Maior: ÔÇ×Nu putem fi condu┼či sau influen┼úa┼úi nici de Miron Cozma ┼či nici m─âcar de Traian B─âsescu prin echipa interpus─â M─ârie┼č - CostinÔÇť

Miron Cozma era ├«nso╚Ťit de partenera sa de via╚Ť─â Marinela Ni╚Ťu ╚Öi a venit s─â depun─â o coroan─â de flori ├«n memoria marinarilor r─âpi╚Ťi de ape. Sup─ârat c─â revolu╚Ťionarii ╚Öi militarii ├«n rezerv─â nu au apucat s─â mai depun─â coroane de flori ├«n cadru oficial, Miron Cozma a aruncat florile ├«n ap─â. Acestea au c─âzut ├«ns─â pe stabilopozii de la baza falezei. ÔÇ×ESte poli╚Ťie politic─â!ÔÇť, a strigat fostul lider al minerilor.

Imaginile de la Monumentul Marinarului au fost surprinse de Antena 3.

Sursa: Antena 3

image


Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite