Medici transportaţi gratuit cu taxiul. „Respect cadrelor medicale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist din Constanţa a anunţat că va face curse gratuite cu personalul medical din municipiul Constanţa, în semn de respect pentru munca depusă de aceştia în plină pandemie.

Salim Ferudin, un taximetrist din Constanţa, a anunţat pe Facebook că va efectua curse gratuite pentru medicii din municipiu.

Astfel, cei care vor apela indicativul lui pot merge gratuit de acasă până la unitatea medicală sau invers.

„În atenţia tuturor CADRELOR MEDICALE din Municipiul Constanţa ‼️ Indicativ 904 Romaris, are plăcerea de a vă transporta GRATUIT, pe bază de legitimaţie, de la domiciliu până la spital şi invers, de la spital până la domiciliu. (Dacă vedeţi taximetrul, apelaţi cu încredere)! ‼️RESPECT CADRELOR MEDICALE”, scrie taximetristul constănţean.

Până astăzi, 18 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 29 noi cazuri de îmbolnăvire.

De asemenea, dintre cele 246 de persoane confirmate pozitiv,19 au fost declarate vindecate şi externate.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 3.441 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23.679 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Slujbe în aer liber. Bisericile s-au conformat ordonanţei militare emisă de MAI

Preoţii oferă telefonic consiliere spirituală şi socială persoanelor izolate sau vulnerabile

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite