Maşină de lux, indisponibilizată în Portul Constanţa. Cum a vrut proprietarul să păcălească vameşii

0
0
masina de lux confiscata in port foto politia de frontiera

Autoturismul de lux a sosit din Emiratele Arabe Unite în Portul Constanţa într-un container. La verificarea documentelor, autorităţile au decis să-l indisponibilizeze.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud efectuează cercetări sub aspectul prezentării de acte nereale la autoritatea vamală, faţă de un cetăţean român care intenţiona să introducă in ţară, prin Portul Constanţa, un autoturism de lux pentru care există suspiciuni ca este subevaluat. 

Joi, 9 decembrie, poliţiştii de frontieră din Portul Constanţa Sud Agigea au participat, împreună cu inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, la efectuarea controlului fizic asupra unui container, sosit din Emiratele Arabe Unite, ce avea ca destinatar un cetăţean român.

„Conform documentelor de însoţire, în container era încărcat un autoturism cu o valoare totală declarată de 10.000 euro.  În urma verificărilor preliminare asupra documentelor însoţitoare şi a autoturismului de lux, autorităţile de control au avut suspiciuni că acestea sunt subevaluate comparativ cu valoarea de comercializare pe piaţa de profil”, transmite Poliţia de Frontieră.

Maşina de lux a fost indisponibilizată până la finalizarea cazului, iar în cauză se derulează cercetări pentru prezentarea de acte nereale la autoritatea vamala, urmând ca la finalizarea cazului să fie dispuse măsurile legale.

masina de lux confiscata in port foto politia de frontiera

Foto: Poliţia de Frontieră

Vă recomandăm şi: 

Ce se întâmplă cu plajele lărgite din Mamaia. „Marea îşi ia înapoi ce i-a fost luat”

IPS Teodosie, noi declaraţii controversate despre vaccinul anti-COVID: Medicina nu mai are logică. E ipoteză, nu mai e ştiinţă. Cei bolnavi care se vaccinează mor

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri