Mama criminalei din Saturn, dezvăluiri despre fiica sa. Ce i-a spus în ziua în care a ucis-o pe Alina

0
Publicat:

Mama Loredanei, fata arestată pentru că și-a ucis cea mai bună prietenă, a făcut primele declarații. Femeia spune că este terminată și că nu își poate explica ce s-a întâmplat între cele două, mai ales că erau prietene din copilărie și crescuseră împreună.

Fata care și-a ucis prietena a fost prinsă la scurt timp FOTO Adevărul
Fata care și-a ucis prietena a fost prinsă la scurt timp FOTO Adevărul

Femeia este șocată de crima cu sânge rece comisă de fiica și a declarat că a vorbit cu aceasta chiar în ziua crimei.  Femeia afirmă că fiica ei i-a spus că Alina a căzut pe scări şi nu a amintit nimic despre crimă. 

"Ieri am vorbit cu dânsa. A zis că Alina a căzut pe scări şi restul nu ştiu. Alina a fost şi în casă la mine, le-am crescut de mititele. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat de i-a făcut asta, sunt terminată.  S-au certat mai demult, s-au împăcat, au stat şi în chirie amândouă. S-au certat, s-au schimbat şi de la serviciu, ca să nu se întâlnească în cameră. Nu știu, nu știu, nu știu. Loredana nu era violentă, din contră", scrie Antena 3.

Tânăra care a comis crima a fost arestată. Ea le-a spus anchetatorilor că între ele a izbucnit o ceartă deoarece Alina și-ar fi înșelat iubitul, iar Loredana nu ar mai fi vrut să o acopere.  

A omorât-o într-o criză de nervi

În urmă cu câteva săptămâni, Alina plecase la mare împreună cu prietena ei pentru a munci și a câștiga bani, pe perioada verii. Se angajase cameristă la un hotel din Saturn.

Cele două fete au început să aibă divergențe, criminala invocând faptul că victima își înșela iubitul și îi cerea să mintă pentru ea. Ele au început să se certe, apoi s-au lovit reciproc (spune ucigașa), iar în cele din urmă, prietena ei i-a tăiat gâtul. Apoi a băgat-o într-un geamantan, a dus-o în parc și a pus-o sub o bancă, unde a fost găsită de un pescar.  

  În timp ce polițiștii au intrat în alertă, fata care și-a ucis prietena la nervi a revenit în camera plină de sânge. A făcut curat, apoi a plecat la muncă, la hotelul unde era angajată, că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acolo au găsit-o polițiștii. Și-a recunoscut fapta, a spus că îi pare rău și a explicat și că se săturase de minciunile prietenei ei, la care era obligată să fie complice.     

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite