Mai mulți turiști și-au împărțit pumni și picioare pe o plajă din Eforie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulți turiști au fost protagoniștii unei bătăi cu pumni și picioare pe o plajă din Eforie. Forțele de ordine au intervenit, iar unii dintre ei au ajuns la secție pentru audieri, transmite Spynews.ro.

Bătaie pe o plajă din Eforie FOTO Captură video Sonia Simionov / FACEBOOK
Bătaie pe o plajă din Eforie FOTO Captură video Sonia Simionov / FACEBOOK

Totul a pornit de la un scandal între mai multe persoane, pe o plajă din Eforie. Aceștia au început să se certe, iar la scurt timp s-au luat la bătaie.

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai mulți polițiști din cadrul Secției de Poliție al localității.

„La data de 23 iunie, în jurul orei 18.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe plajă ar fi avut loc o agresiune fizică. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele investigaţii rezultă că agresiunea fizică ar fi avut loc între mai multe persoane, pe fondul unui conflict spontan”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Motivul de la care a pornit totul nu este cunoscut. Polițiștii care au ajuns la fața locului au reținut mai mulți turiști, pe care i-au dus la secție pentru audieri.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite