Video Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fan al Angliei și un ofițer de poliție din Germania s-au ales cu răni grave după ce huliganii au atacat un bar în care suporterii Serbiei sărbătoreau înaintea meciului Serbia - Anglia de la Euro 2024, care va începe la ora 22.00.

Zeci de sârbi care stăteau în fața unui bar din centrul Gelsenkirchen au fost vizați de furia ultrașilor englezi, potrivit martorilor, potrivit The Guardian.

Scaune, sticle, tot ce vă puteți imagina au zburat brusc”, a spus un martor ocular. Agresorii s-au evaporat de la fața locului, în momentul în care au sosit aproximativ 200 de polițiști germani.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că, deocamdată, nu au fost efectuate arestări.

Peste 30.000 de fani Angliei – dintre care doar 20.000 se crede că au prins bilete – au sosit la Gelsenkirchen pentru meciul cu Serbia. Jocul a fost desemnat drept unul cu grad ridicat de risc din cauza reputației celor fanilor celor două echipe. Poliția a avertiat săptămâna trecută că până la 500 de huligani sârbi ar putea încerca să provoace probleme.

Violențe la Euro 2024. Un bărbat care amenința cu un topor a fost împușcat de poliție în Hamburg, înaintea meciului Polonia-Olanda  

Poliția din Germania a împușcat, duminică, 16 iunie 2024, un bărbat care i-a amenințat cu un topor pe fanii fotbalului veniți la Campionatul European. Incidentul a avut loc pe Reeperbahn din Hamburg, un cartier popular din centrul orașului, unde suporterii olandezi se distrau.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite