Mădălina Manole s-a lansat la Festivalul de la Mamaia în 1988 VIDEO

0
0

În anul 1988, Mădălina Manole a participat la Festivalul Mamaia cu piesa „Un om sentimental“ compusă de Şerban Georgescu pentru ea, pe  versuri de Roxana Popescu. A fost începutul unei colaborări de succes între cei doi.


Citeşte şi: Pe terasa Radio Vacanța, Mădălina Manole cânta în fața a mii de turiști


Mădălina Manole era cap de afiș la festivalul Nufărul de Aur de la Tulcea

EXCLUSIV Mărturisire-şoc a Mădălinei Manole făcută sâmbătă: „Am emoţii pentru ziua mea"


La numai un an de la Festivalul Mamaia din 1988, colaborarea dintre cei doi a început să dea roade, cuplul Manole - Georgescu începând an după an să lanseze pe piaţa muzicală românească piese care deveneau rapid şlagăre fredonate şi iubite de români.


Piesa cu care Mădălina Manole s-a lansat la Festivalul Mamaia 1988, „Un om sentimental"


An de an a participat nu numai la festivalul de la Mamaia, dar şi la concertele estivale care se ţineau în teatrele de vară din toate staţiunile. De asemenea, la Radio Vacanţa, era o prezenţă frecventă în fiecare vară şi evolua alături de solista constănţeană Ileana Şipoteanu.


Mădălina Manole, cu Adrian Daminescu, pe scena care a consacrat-o - „E vina ta", Festivalul de la Mamaia (1991)


„Mădălina era un artist complet. Îmi aduc aminte că prima dată am văzut-o cântând folk la chitară în cenackurile lui Adrian Păunescu. Am împărţit aceeaşi scenă foarte mulţi ani, iar «Fata cu părul de foc» era aşteptată cu nerăbdare în toate oraşele ţării. În ultima perioadă i-a lipsit foarte mult promovarea, deşi ea îşi schimbase stilul muzical şi lansase chiar şi un album original", a declarat solista constănţeană Ileana Şipoteanu.


La rândul său, compozitorul Dumitru Lupu povesteşte că a fost prieten cu fostul soţ al solistei Şerban Georgescu şi, de foarte multe ori, au pus la cale numeroase concerte, care erau în mare vogă în anii 1990.

CITIŢI ŞI: MĂDĂLINA MANOLE IUBEA SĂ CÂNTE LA FESTIVALUL AMARA

VIDEO-Omagiu adus Mădălinei Manole pe YouTube

Mădălina Manole urma să-şi lanseze noul album în acest week-end la Promenada Mall din Brăila

VIDEO Cunoscuţii o vedeau pe Mădălina Manole ca pe o fată plină de viaţă şi nu cred în ipoteza sinuciderii

Mădălina Manole a salvat Teatrul din Oradea de la colaps financiar, în anii '80, printr-un turneu cu Mihaela Runceanu și Laura Stoica

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite