Locuri de muncă la mare, pe timp de vară în 2015. Job-urile sezoniere, la mare căutare înainte de 1 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuri de munca la mare 2015. Hotelurile şi restaurantele care nu şi-au deschis porţile pe 1 mai au intrat acum în criză de timp, iar locuri de muncă noi apar în fiecare zi. Pe litoral găseşti aproape orice loc de muncă ai nevoie, cu condiţia să accepţi programul prelungit şi salariul nu foarte mare.

Pe lista Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă din Constanţa sunt şi locuri pentru  meşteri care să amenajeze terasele, dar şi posturi de barmani, ospătari sau recepţioneri. Angajatorii folosesc toate mijloacele pentru găsirea candidatului ideal, de la Facebook la anunţuri pe site-urile de specialitate. 

Tinerele care vor să lucreze într-un SPA au ocazia să aplice pentru un loc de manichiuristă sau de cosmeticiană. Contractele sunt cu normă întreagă şi pe o perioadă nedererminată. 

Cofetarii şi patiserii sunt şi ei la mare căutare în această perioadă, dar printre cele mai des întâlnite oferte de locuri de muncă la mare în 2015 este cel de cameristă de hotel. Vânzătorii şi casierii sunt şi ei în vederea angajatorilor. 

Locuri de muncă la mare 2015. Se caută îngrijitori de spaţii verzi, femei de serviciu, spălătorese

Unităţile de cazare de pe litoral caută în această perioadă îngrijitori de spaţii verzi, femei de serviciu, spălătorese pentru lenjerie sau spălători de vase. Meserii calificate precum acelea de bucătari sau guvernantă a fost şi ele publicate. La fel de multe anunţuri apar pentru barmani, ospătari şi ajutor de ospătar. 

La sfârşitul lunii mai, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă din Constanţa avea 77 oferte care totalizat peste 180 de locuri de muncă la mare în 2015. 

Pe site-urile de specialitate au fost postate anunţuri încă din luna martie şi unele dintre locurile de muncă nu au fost ocupate. Cele mai multe dintre ofertele de locuri de muncă la mare în 2015 aparţin companiilor de pe litoral care caută bucătari, asistenţi de balneo-fizioterapie, operatori de turism sau şoferi profesionişti. 

Vă mai recomandăm: 

VIDEO Competiţia Smart Driving debutează la Constanţa. Piloţii amatori vor încerca senzaţia unui raliu internaţional

Ar sta Iisus pe Facebook? Cum ar folosi sfinţii Social Media? Preot: „Dumnezeu, spre deosebire de politicieni, nu are nevoie de tehnici de imagine“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite