Liderul de sindicat de la Oil Terminal: „Directorul este un tiran, un mic Ceauşescu!“ De astăzi, toţi angajaţii sunt în grevă generală

0
0

Salariaţii societăţii Oil Terminal vor intra luni în grevă generală pe termen nelimitat, prin întreruperea lucrului. Principalele lor revendicări sunt cele de natură salarială.

Greva va fi declanşată la ora 7.00, iar salariaţii se vor afla la locurile de muncă fără a presta activităţi, cu excepţia domeniilor considerate obiective strategice unde lucrul se va desfăşura normal, aşa cum a declarat liderul sindicatului Oil Terminal, Aurel Gheorghe.
La ultimele runde de negocieri, conducerea societăţii a acceptat creşteri salariale cu 1,5% şi cu 2%  de la 1 iulie. Oferta patronatului nu a fost acceptată de sindicalişti. Ei vor o majorare a salariilor cu peste 3 procente. „Noi avem revendicări de natură salarială, dar protestăm şi faţă de atitudinea directorului Silviu Ioan Wagner care are o problemă de atitudine. Cu el nu se poate negocia. Este un tiran, un mic Ceauşescu“, a spus liderul de sindicat.
În sindicat sunt înscrişi aproximativ 800 de angajaţi. În sindicatul înfiinţat de director s-au înscris alţi 300 de membri.Din cele trei mari secţii ale unităţii funcţionează doar una

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri