Judecător şi familia acestuia, ameninţaţi de fiul unui fost poliţist. Magistratul îi reproşase că urina în public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Coadă, judecătorul de la Tribunalul Constanţa, a fost victima unui agresor care l-a înjurat, l-a ameninţat şi l-a urmărit cu maşina. Agresorul Adrian Ştefanian n-a ţinut cont că judecătorul se afla în maşină cu soţia şi copilul.

Incidentul s-a produs în seara de 20 martie, relatează TV Neptun. Familia Coadă se îndrepta spre casă şi a observat cum Ştefanian oprise maşina în staţia de autobuz de la Poarta 2 şi urina în plină stradă, fără să-i pese de cei din jur.

Judecătorul i-a atras atenţia, iar asta i-a stârnit furia. A început să injure magistratul, de faţă cu soţia şi copilul acestuia, apoi s-a urcat în maşină şi a pornit în urmărirea lor, şicanându-i.

Familia Coadă a mers spre Poarta 1 şi s-a refugiat în port, cerând ajutorul agenţilor de securitate. Agresorul a venit la maşina judecătorului, încercând să-l bată. Magistratul a sunat la 112.

Dus la Poliţie, Adrian Ştefanian nu a fost testat alcoolscopic şi a fost lăsat să plece. A mai fost găsit după 7 zile, când a fost reţinut şi arestat pentru 29 zile, pentru ameninţare, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Fiul unui fost poliţist la Economic, Ştefanian a fost condamnat în 2008 la pedeapsa de 3,5 ani de închisoare cu suspendare pentru falsificare de carduri. Poliţistul care l-a lăsat să plece fără a-l testa va fi cercetat disciplinar de IPJ Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite