Îndrăgostiți la mare. Oferte de Valentine's Day și Dragobete pentru escapade romantice pe litoral

0
Publicat:

Hotelierii de pe litoralul românesc s-au pregătit de sărbătoarea iubirii din februarie cu oferte răsfățate, ca să îi primească cum se cuvine pe îndrăgostiții care vor să își celebreze dragostea într-un peisaj romantic.

Valentine’s Day Sursa foto go providence.com
Valentine’s Day Sursa foto go providence.com

Februarie este luna iubirii, luna îndrăgostiților, pentru că are două mari sărbători dedicate: Valentine's Day în 14 februarie (ce pică într-o zi de miercuri) și Dragobetele în 24 februarie (sâmbătă).

Cele mai multe oferte sunt în stațiunea Mamaia.

„Hotelul nostru oferă pachete pentru toată luna februarie, incluzând, bineînțeles Valentine's Day și Dragobetele. Prețul unui sejur de două nopți pornește de la 590 de lei și include micul dejun, zece la sută discount la restaurantul nostru, iar la venire turiștii vor fi întâmpinați cu aranjamente romantice în cameră și vor primi din partea noastră bomboane și vin. De asemenea, dacă vor dori să își prelungească sejurul vor beneficia de tarif special pentru nopțile suplimentare", a declarat Elena Drăghici, șef recepție la hotelul Sulina din stațiunea Mamaia.

La hotel Iaky, tot din stațiunea Mamaia, prețul sejurului de două nopți începe de la 1950 de lei. „În pachet sunt incluse micul dejun, o cină specială cu muzică live și premii pentru data de 24 februarie și acces la spa-ul din complexul nostru. De asemenea avem prețuri speciale la tratamente în doi, cum ar fi masajul de relaxare cu ulei cald de ciocolată", a declarat Costina Ciorbaru, reprezentantul hotelului Iaky din stațiunea Mamaia.

„Prețul pachetului nostru pornește de la 1850 de lei pentru două nopți și include o cină specială cu muzica live, micul dejun, dar și oferte la centrul spa, iar îndrăgostiții vor avea parte de o primire specială cu vin și fructe", a spus Raluca Dumitrașcu, reprezentantul hotelului de cinci stele Vega.

Cu barca pe valurile iubirii

Și în Delta Dunării există oferte pentru romantici. Un luxos complex de 5 stele oferă pachete de Dragobete cu prețuri de la 1100 de lei pe noapte, preț ce include micul dejun și bineînțeles cina romantică, în timp ce pachetul premiul costă 2.800 de lei pe sejur și include pe lângă cazare și masaje de relaxare în doi, cadouri de bun venit, micul dejun, cina și reduceri la excursiile în Deltă.

Dacă vă doriți însă să vă personalizați singuri escapadă romantică în Delta Dunării există și alte oferte.

„Prețul unei nopți de cazare în pesiunea noastră e de 220 de lei pe cameră. Turiștii noștri prefera să se plimbe și să exploreze și alte zone ale Deltei Dunării, însă dacă doresc să servească masa la noi, în regim de demi-pensiune, costul de de 110 lei. Excursiile din Delta costă între 80 și 100 de lei, în funcție de distanță, de timp și de traseu" ,a declarat Corina Davidov, reprezentata pensiunii Perla Sulinei.

De asemenea există foarte multe pensiuni care oferă reduceri importante pentru grupuri de minimum 10 persoane, o pensiune putând fi închiriată integral, cu prețuri de la 800 de lei pe zi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite