Senzaţiile tari de 14 februarie. Zborurile cu parapanta, la mare căutare printre români

0
Publicat:

Valentine's Day pune an de an imaginaţia îndrăgostiţilor la încercare. Astfel, de multe ori, aceştia caută să ofere cadouri cât mai inedite, care să devină amintiri preţioase peste ani.

Zbor cu parapanta SURSĂ Arhiva Adevărul
Zbor cu parapanta SURSĂ Arhiva Adevărul

În aceste condiţii, foarte multe persoane aleg să renunţe la clasicele buchete de flori şi îşi îndreaptă atenţia către activităţi mai puţin obişnuite. Pentru aceste persoane, care caută senzaţii tari pe 14 februarie, există o mulţime de opţiuni pe piaţă.

Astfel, foarte mulţi îndrăgostiţi aleg să ofere cadou persoanei iubite un zbor cu avionul deasupra unui oraş sau un zbor cu parapanta. De aceste experienţe pot beneficia şi locuitorii Iaşului.

Zborul cu parapanta, la mare căutare

În ultimii ani, tot mai mulţi români şi-au îndreptat atenţia către activităţi mai puţin monotone, care să reprezinte o provocare şi o experienţă nouă în cuplu. Astfel, mulţi îndrăgostiţi aleg să-şi celebreze iubirea prin zboruri cu parapanta. 

„Pentru 14 februarie, am pregătit pachete speciale pentru două persoane. Este vorba despre zboruri cu parapanta, până la patru sute de metri înălţime faţă de sol. Totodată, menţionăm că această experienţă va fi filmată full HD, înregistrarea fiind pusă la dispoziţia clienţilor. La fel ca în anii anteriori, există persoane care doresc să îşi face astfel de cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor. În general, demarăm diverse campanii şi publicăm oferte atunci când este vorba despre zile importante, precum 14 februarie sau, de ce nu, 1 Iunie", precizează reprezentanţii Profly Iaşi.

Cât costă o astfel de experienţă

De foarte multe ori, piloţii pregătesc pachete speciale în funcţie de nevoile clienţilor. Astfel, există mai multe opţiuni pentru cei care doresc să aibă parte de o astfel de experienţă.

Totodată, de menţionat este că preţul unui zbor cu parapanta poate varia, de la 250 la 500 de lei. Astfel, doritorii vor plăti 500 de lei pentru un zbor care constă într-o ridicare la cel puţin 650 de metri de la sol, în timpul căreia vor avea parte de elemente de mişcare în aer, cu viraje strânse şi alte acrobaţii.

Specialiştii au pregătit şi zboruri mai liniştite, pentru cei care nu caută neapărat senzaţii tari. Astfel, pentru persoanele care îşi doresc un zobur lin şi cursiv, există pachete la 250 de lei, cu ridicări la 400 de metri. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite