Încă un pacient trasferat de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa a murit. Bărbatul avea 40 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa - 1 oct 2021 / FOTO Inquam Photos / Costin Dincă
Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa - 1 oct 2021 / FOTO Inquam Photos / Costin Dincă

Este cel de-al treilea pacient transferat în urma incendiului de la Secţia ATI care a murit. Bărbatul avea 40 de ani şi avea o formă severă de COVID-19.

Bărbatul de 40 de ani este unul dintre pacienţii care vineri, 1 octombrie, era internat în Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase. Alături de alţi doi bărbaţi au reuşit să sară pe geam şi să-şi salveze viaţa. La numai cinci zile de la acel moment, din cauza formei severe de COVID-19, a murit. 

„Virusul SARS CoV -2 a mai făcut o victimă. Încă un pacient dintre cei transferaţi a pierdut lupta cu COVID 19. 

Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, fără comorbidităţi, dar cu o formă severă de Covid 19. Pacientul care a fost transferat vineri la SCJU, a fost internat  în secţia ATI, cu stare stabilă. Din păcate, având în vedere afectarea pulmonară severă,  în cursul nopţii trecute starea pacientului s-a agravat. 

Deşi medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă, la primele ore ale dimineţii pacientul a decedat”, se arată într-un comunicat al Spitalului Judeţean Constanţa.

În seara zilei de 4 octombrie, reprezentanţii Spitalului Judeţean constanţa au anunţat decesul unui alt pacient transferat de la Boli Infecţioase. 

"Cu regret anunţăm că, în cursul serii de 4 octombrie, unul dintre pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19, transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase,  a decedat.  Acesta avea 75 de ani şi, în afară de infecţia cu SARS-CoV-2, prezenta şi alte comorbidităţi. Cauza decesului nu are legătură cu incidentul de vineri, evoluţia bolii fiind una gravă”, a transmis Spitalul Judeţean Constanţa. 

Conform sursei citate, pacientul a fost internat iniţial la secţia exterioară de la Agigea deoarece starea sa era stabilă, aceasta agravându-se sâmbătă, când a fost transferat la Secţia de ATI a Spitalului Judeţean. 

O altă persoană transferată de la Spitalul de Boli Infecţioase a murit tot în urmă cu două zile. Este vorba de un pacient de 63 de ani care se afla internat la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Citeşte şi: 

A murit un pacient transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. Bilanţul victimelor ajunge astfel la opt

 Un alt pacient transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase a murit. Victima avea 75 de ani şi avea comorbidităţi

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite